Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden en vloeren

Voor het afwerken van wanden of het storten van vloeren in Meppel, Steenwijk en Hoogeveen bent u HomeTeam aan het juiste adres! Onze vakmannen helpen u graag met uiteenlopende werkzaamheden in uw woning. Bent u onlangs gestart met de nieuwbouw of verbouw van uw woning? De kans is groot dat u een nieuwe vloer wilt laten storten of uw wanden van stucwerk wilt voorzien. Dergelijke werkzaamheden zijn erg tijdrovend en vergen enige kennis en ervaring, daarbij hebben veel hobbyklussers het benodigde gereedschap voor deze klussen niet in huis. Door een specialist van HomeTeam in te schakelen voor de wand- en vloerafwerking in Meppel, Steenwijk en Hoogeveen bent u verzekerd van een optimaal resultaat. 

Verschillende soorten vloeren storten

Bij het laten storten van een vloer heeft u de keuze uit verschillende soorten vloeren. Het is hierbij sterk van de ruimte waar u de vloer wilt laten storten afhankelijk, welk type vloer het meest geschikt is. Kies bijvoorbeeld voor een moderne betonvloer in de woonkamer, een gietvloer in badkamer, enzovoorts. Door de ervaring die onze specialisten hebben in het storten van een vloer, kunnen zij u van een passend advies voorzien over de mogelijkheden die u hierbij heeft. 

Wanden afwerken bij nieuw- of verbouw

Na een nieuwbouw of verbouw van uw woning zullen uw wanden (opnieuw) moeten worden afgewerkt. Veel woningbezitters kiezen ervoor om hun wanden en plafonds te laten stuken door een stukadoor in de buurt. Wilt u uw wanden met stucwerk afwerken in Hoogeveen, Meppel of Steenwijk? HomeTeam helpt u graag op weg! Samen met u bekijken we welk type stucwerk het meest geschikt is voor de afwerking van uw muren. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende kleurtinten, verschillende structuren, enzovoorts. 
Heeft u momenteel al stucwerk op uw muur of plafonds, maar is dit beschadigd? Onze stukadoor in Steenwijk, Hoogeveen en Meppel kan u helpen bij het herstellen van oneffenheden en kleine scheurtjes in muren en plafonds.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions