Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wanden en vloeren

Voor het afwerken van wanden of het storten van vloeren in Meppel, Steenwijk en Hoogeveen bent u HomeTeam aan het juiste adres! Onze vakmannen helpen u graag met uiteenlopende werkzaamheden in uw woning. Bent u onlangs gestart met de nieuwbouw of verbouw van uw woning? De kans is groot dat u een nieuwe vloer wilt laten storten of uw wanden van stucwerk wilt voorzien. Dergelijke werkzaamheden zijn erg tijdrovend en vergen enige kennis en ervaring, daarbij hebben veel hobbyklussers het benodigde gereedschap voor deze klussen niet in huis. Door een specialist van HomeTeam in te schakelen voor de wand- en vloerafwerking in Meppel, Steenwijk en Hoogeveen bent u verzekerd van een optimaal resultaat. 

Verschillende soorten vloeren storten

Bij het laten storten van een vloer heeft u de keuze uit verschillende soorten vloeren. Het is hierbij sterk van de ruimte waar u de vloer wilt laten storten afhankelijk, welk type vloer het meest geschikt is. Kies bijvoorbeeld voor een moderne betonvloer in de woonkamer, een gietvloer in badkamer, enzovoorts. Door de ervaring die onze specialisten hebben in het storten van een vloer, kunnen zij u van een passend advies voorzien over de mogelijkheden die u hierbij heeft. 

Wanden afwerken bij nieuw- of verbouw

Na een nieuwbouw of verbouw van uw woning zullen uw wanden (opnieuw) moeten worden afgewerkt. Veel woningbezitters kiezen ervoor om hun wanden en plafonds te laten stuken door een stukadoor in de buurt. Wilt u uw wanden met stucwerk afwerken in Hoogeveen, Meppel of Steenwijk? HomeTeam helpt u graag op weg! Samen met u bekijken we welk type stucwerk het meest geschikt is voor de afwerking van uw muren. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende kleurtinten, verschillende structuren, enzovoorts. 
Heeft u momenteel al stucwerk op uw muur of plafonds, maar is dit beschadigd? Onze stukadoor in Steenwijk, Hoogeveen en Meppel kan u helpen bij het herstellen van oneffenheden en kleine scheurtjes in muren en plafonds.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions