Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Zinkwerk

Heeft u al langere tijd last van een lekkage of verstopping aan het dakwerk of de goten van uw woning? Dan zijn de goten misschien verouderd of verroest en aan vervanging toe. Herstel en vervanging van goten en hemelwaterafvoeren doen wij dagelijks. Maar ook het verfraaien van daken of gevel behoort tot de mogelijkheden. Bij HomeTeam kunt u terecht voor al het zinkwerk aan uw woning of pand. U bent bij ons aan het juiste adres voor zakelijke klussen, maar ook voor particuliere werkzaamheden.

Voorkom lekkages

Nederland heeft nogal een wisselvallig klimaat, met af en toe slagregens, hagelbuien en dikke pakken sneeuw die een beslag kunnen leggen op het dakwerk aan uw woning. Daarom is het van belang dat de goten en het dakwerk regelmatig worden gecontroleerd op mankementen, zoals een verstopping of verroesting. Een verroeste dakgoot kan het water niet goed afvoeren en daardoor kan een lek ontstaan in uw dak. HomeTeam controleert graag uw goten, maar ook als het tijd is voor reparatie, staan wij voor u klaar. Zinkwerk is stevig en zorgt ervoor dat daken en metselwerk langer meegaan. Op die manier heeft u minder vaak last van lekkages of verstoppingen, zodat uw woning netjes en mooi blijft.

Specialistische klus

De gediplomeerde specialisten van HomeTeam zorgen ervoor dat uw goten weer als nieuw zijn. Niet alleen aan particuliere woningen, maar ook aan flats, gebouwen en kantoren kunnen wij werkzaamheden verrichten. Op die manier kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht of het om een particuliere of zakelijke klus gaat. Wij werken graag aan de vervangen, het herstel of de vernieuwing van uw goten en dakbekleding.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions