Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Zinkwerk

Heeft u al langere tijd last van een lekkage of verstopping aan het dakwerk of de goten van uw woning? Dan zijn de goten misschien verouderd of verroest en aan vervanging toe. Herstel en vervanging van goten en hemelwaterafvoeren doen wij dagelijks. Maar ook het verfraaien van daken of gevel behoort tot de mogelijkheden. Bij HomeTeam kunt u terecht voor al het zinkwerk aan uw woning of pand. U bent bij ons aan het juiste adres voor zakelijke klussen, maar ook voor particuliere werkzaamheden.

Voorkom lekkages

Nederland heeft nogal een wisselvallig klimaat, met af en toe slagregens, hagelbuien en dikke pakken sneeuw die een beslag kunnen leggen op het dakwerk aan uw woning. Daarom is het van belang dat de goten en het dakwerk regelmatig worden gecontroleerd op mankementen, zoals een verstopping of verroesting. Een verroeste dakgoot kan het water niet goed afvoeren en daardoor kan een lek ontstaan in uw dak. HomeTeam controleert graag uw goten, maar ook als het tijd is voor reparatie, staan wij voor u klaar. Zinkwerk is stevig en zorgt ervoor dat daken en metselwerk langer meegaan. Op die manier heeft u minder vaak last van lekkages of verstoppingen, zodat uw woning netjes en mooi blijft.

Specialistische klus

De gediplomeerde specialisten van HomeTeam zorgen ervoor dat uw goten weer als nieuw zijn. Niet alleen aan particuliere woningen, maar ook aan flats, gebouwen en kantoren kunnen wij werkzaamheden verrichten. Op die manier kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht of het om een particuliere of zakelijke klus gaat. Wij werken graag aan de vervangen, het herstel of de vernieuwing van uw goten en dakbekleding.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions