Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Zink solderen

Dat een specialist voor iedere klus de beste keuze is, dat weet iedereen wel. Toch probeert men altijd eerst zelf de klusjes op te knappen, om zo geld te besparen. In het geval van zinkwerk gebeurt dat echter zelden, omdat dit zo’n fragiel onderdeel van een woning of complex is. Denk aan de zinken dakgoot en aan zink solderen in het geval van achterstallig onderhoud of lekkages. Een specialist van HomeTeam biedt in zulke gevallen uitkomst. Solderen is voor hem een gemakkelijke klus, doordat hij over jarenlange kennis en ervaring beschikt, maar uiteraard ook over allerlei handige hulpmiddelen. Of deze vakman nu ingeschakeld wordt voor de garage of het huis, de dakgoot of de regenpijp, zink solderen is nooit een punt. Door een snelle werkwijze is het inschakelen van HomeTeam bovendien voordeliger dan u wellicht denkt.

Specialist voor uw zinkwerk

Solderen is een karwei waarbij met verschillende elementen rekening moet worden gehouden om een succesvol eindresultaat af te leveren. Een vakman is hier uiteraard van op de hoogte en beschikt tevens over verscheidene middelen en technieken om dit klusje snel en effectief te klaren. Het onderhoud van een zinken dakgoot of zinken regenpijp is voor ons geen enkel probleem, daar zink solderen tot onze dagelijkse bezigheden behoort. Doordat onze specialist rekening houdt met uw wensen en alle andere elementen die meespelen, bent u altijd verzekerd van de beste een efficiëntste oplossing.

Zinkwerk door HomeTeam

Bij HomeTeam beschikken we over specialisten voor iedere klus en dus ook voor zinkwerk. Onze vakmannen worden continu bijgeschoold en beschikken sowieso al over vele jaren aan ervaring. Onze persoonlijke aanpak garandeert u van een resultaat dat exact aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken, waardoor ook noodgevallen geen probleem voor ons zijn.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions