Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Zink solderen

Dat een specialist voor iedere klus de beste keuze is, dat weet iedereen wel. Toch probeert men altijd eerst zelf de klusjes op te knappen, om zo geld te besparen. In het geval van zinkwerk gebeurt dat echter zelden, omdat dit zo’n fragiel onderdeel van een woning of complex is. Denk aan de zinken dakgoot en aan zink solderen in het geval van achterstallig onderhoud of lekkages. Een specialist van HomeTeam biedt in zulke gevallen uitkomst. Solderen is voor hem een gemakkelijke klus, doordat hij over jarenlange kennis en ervaring beschikt, maar uiteraard ook over allerlei handige hulpmiddelen. Of deze vakman nu ingeschakeld wordt voor de garage of het huis, de dakgoot of de regenpijp, zink solderen is nooit een punt. Door een snelle werkwijze is het inschakelen van HomeTeam bovendien voordeliger dan u wellicht denkt.

Specialist voor uw zinkwerk

Solderen is een karwei waarbij met verschillende elementen rekening moet worden gehouden om een succesvol eindresultaat af te leveren. Een vakman is hier uiteraard van op de hoogte en beschikt tevens over verscheidene middelen en technieken om dit klusje snel en effectief te klaren. Het onderhoud van een zinken dakgoot of zinken regenpijp is voor ons geen enkel probleem, daar zink solderen tot onze dagelijkse bezigheden behoort. Doordat onze specialist rekening houdt met uw wensen en alle andere elementen die meespelen, bent u altijd verzekerd van de beste een efficiëntste oplossing.

Zinkwerk door HomeTeam

Bij HomeTeam beschikken we over specialisten voor iedere klus en dus ook voor zinkwerk. Onze vakmannen worden continu bijgeschoold en beschikken sowieso al over vele jaren aan ervaring. Onze persoonlijke aanpak garandeert u van een resultaat dat exact aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien kunt u ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken, waardoor ook noodgevallen geen probleem voor ons zijn.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions