Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Zinken dakgoot

Lekt uw dakgoot? Dan is uw dakgoot waarschijnlijk aan reparatie of zo nodig vervanging toe. Een vakman van HomeTeam biedt voor problemen aan een dakgoot de uitkomst, of deze nu van zink of van ander materiaal is. Door de jarenlange kennis en ervaring met een zinken dakgoot en ander zinkwerk, wordt de klus opgeleverd voor u het weet. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het op maat maken van een zinken dakgoot, deze wordt ter plekke passend geknipt en gesoldeerd. Ook voor dakgoten van ander materiaal bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over allerlei handige hulpmiddelen en onderdelen, zodat alle werkzaamheden goed en snel worden afgerond. De snelle werkwijze zorgt voor een voordeligere prijs dan u wellicht had verwacht.

Een specialist voor iedere klus

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het solderen van dit type metaal. Niet alleen zinken dakgoten kunnen wij met gemak repareren of maken. Wij repareren ook zinken regenpijpen. Hierdoor kunnen wij het gehele afvoersysteem op uw dak plaatsen en/of repareren. Heeft u te maken met achterstallig onderhoud of lekkages, schakel dan meteen een specialist in van HomeTeam met jarenlange kennis en ervaring. Onze specialist is voorbereid op ieder scenario en houdt daarbij rekening met uw wensen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste en meest efficiënte oplossing.

Uw zoektocht eindigt bij HomeTeam

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Mocht u informatie willen aanvragen over een zakelijk klus of zoekt u geschikte specialisten voor particuliere werkzaamheden? Dan kunt u er zeker van zijn dat het HomeTeam een mooi eindresultaat levert. U kunt contact opnemen met klantadvies, zodat uw vragen altijd snel beantwoord worden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op dak- en gootgebied? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0900 - 67800 00 of stuur een email naar info@hometeam.nl.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions