Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

1.000.000 x stonden wij voor u klaar!

Vandaag bereikten we een bijzondere mijlpaal. 1.000.000 opdrachten in 15 jaar.

We maakten opdrachten aan voor reparaties,  offertes, renovaties, of projecten, voor woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedeigenaren en particuliere woningbezitters.

Van lekkende kraan of klemmende deur tot het verbouwen van een boerderij, van het plaatsen van een dakraam tot het renoveren van keuken of badkamer. De meest uiteenlopende opdrachten zijn deze 15 jaar bij ons gepasseerd.

Gemiddeld 300 opdrachten verwerken we op een dag. De meeste komen binnen bij klantadvies. Onze klantvriendelijke adviseurs zijn 24/7 te bereiken en kunnen uw serviceaanvraag binnen gemiddeld 2 minuten verwerken en plannen, een hele prestatie!

Op naar het volgend miljoen? Dat zeker, maar waarschijnlijk niet met ons huidige planprogramma. De huidige tijd vraagt om meer klantgestuurde digitalisering. Zelf een afspraak kunnen inplannen wanneer u uitkomt of via een appje op de hoogte worden gehouden van het tijdstip dat de vakman bij u aan de deur staat, hoort daar bij.

HomeTeam gaat met de tijd mee en is druk bezig om intelligente software te implementeren die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Wat niet veranderd is het uitstekende vakmanschap,alle specialiteiten onder één dak, samenwerking met franchisenemer en partners én de inzet van de medewerkers om mee te denken met onze opdrachtgevers en hun te ontzorgen door hun klanten centraal te stellen met een vakkundige en vlotte dienstverlening.

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions