Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

1.000.000 x stonden wij voor u klaar!

Vandaag bereikten we een bijzondere mijlpaal. 1.000.000 opdrachten in 15 jaar.

We maakten opdrachten aan voor reparaties,  offertes, renovaties, of projecten, voor woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedeigenaren en particuliere woningbezitters.

Van lekkende kraan of klemmende deur tot het verbouwen van een boerderij, van het plaatsen van een dakraam tot het renoveren van keuken of badkamer. De meest uiteenlopende opdrachten zijn deze 15 jaar bij ons gepasseerd.

Gemiddeld 300 opdrachten verwerken we op een dag. De meeste komen binnen bij klantadvies. Onze klantvriendelijke adviseurs zijn 24/7 te bereiken en kunnen uw serviceaanvraag binnen gemiddeld 2 minuten verwerken en plannen, een hele prestatie!

Op naar het volgend miljoen? Dat zeker, maar waarschijnlijk niet met ons huidige planprogramma. De huidige tijd vraagt om meer klantgestuurde digitalisering. Zelf een afspraak kunnen inplannen wanneer u uitkomt of via een appje op de hoogte worden gehouden van het tijdstip dat de vakman bij u aan de deur staat, hoort daar bij.

HomeTeam gaat met de tijd mee en is druk bezig om intelligente software te implementeren die voldoet aan de eisen van deze tijd.

Wat niet veranderd is het uitstekende vakmanschap,alle specialiteiten onder één dak, samenwerking met franchisenemer en partners én de inzet van de medewerkers om mee te denken met onze opdrachtgevers en hun te ontzorgen door hun klanten centraal te stellen met een vakkundige en vlotte dienstverlening.

 

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions