Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

100e badkamerrenovatie Harmonisch Wonen in Lelystad.

HomeTeam heeft vorige week, aan de Maasstraat 28 de 100e badkamerrenovatie uitgevoerd voor Harmonisch Wonen te Lelystad.

In 2015 kregen we de eerste opdracht van Harmonisch Wonen voor de renovatie van de badkamer en het toilet voor een 50 tal woningen, in 2016 en in 2017 kregen we opnieuw het vertrouwen van Harmonisch Wonen en vorige week bereikten we de mijlpaal van de 100e woning. Gert Jan Reinders is als franchisenemer van HomeTeam vanaf de eerste woning betrokken geweest als projectleider en is inmiddels voor de bewoners van de wijk het vaste aanspreekpunt geworden. Om even stil te staan bij het behalen van deze mijlpaal trakteerden wij Harmonisch wonen en de uitvoerenden op een heerlijke slagroomtaart.
We bedanken Harmonisch Wonen voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen voor de voltooiing van het gehele project. 

 

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions