Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Goede doelendag 2016

 Op 7 oktober heeft HomeTeam haar jaarlijkse Goede Doelendag gehouden. Op vrijwillige basis is deze dag een aantal stichtingen en zorginstellingen ondersteund door onder meer onderhoudswerkzaamheden, tuinonderhoud en schoonmaakwerkzaamheden te verzorgen. Werkzaamheden waar vaak te weinig tijd voor is, omdat de zorg vooral uitgaat naar de medemens.

 

De kantoormedewerkers, vakmannen en franchisenemers hebben gezamenlijk  de handen uit de mouwen gestoken en zijn aan het werk gegaan in de plaatsen Steenwijkerwold, Meppel,Lelystad, Echten en Schoonebeek. De werkzaamheden bestonden onder meer uit, schoonmaken van kozijnen en boeidelen, daken ontdoen van blad, het bijwerken van tuinen, sauswerk, straatwerk en timmerwerkzaamheden. Zo is er een ombouw voor een aantal radiatoren gemaakt en zijn er rook- en koolmonoxide melders geplaatst. Een aantal werkzaamheden die ook in het dagelijkse  pallet van de dienstverlening van HomeTeam zitten.

Door de mensen van HomeTeam wordt deze dag ervaren als goed en waardevol. Met  collega’s die je normaal vaak alleen telefonisch spreekt heb je deze dag intensiever contact en kun je je samen inzettenvoor het goede doel.

 In 2017 organiseert HomeTeam  opnieuw een Goede Doelendag met haar partners en leveranciers om stichtingen, instellingen en een aantal van haar opdrachtgevers uit deze sector extra bij te staan. 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions