Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tijdens het Hemelvaartweekend is HomeTeam gesloten.
Heeft u een spoedreparatie dan staan we uiteraard voor u klaar. U kunt u ons daarvoor 24 uur per dag bereiken, wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een vakman naar u toe komt om u te helpen.
 
Veel bedrijven zijn gesloten deze dagen en hebben, net als wij, hun telefoon doorgeschakeld naar de storingsdienst. Het doorschakelen naar onze storingsdienst kan dus langer duren dan u van ons gewend bent. Voorkom lange wachttijden en meldt uw reparatieverzoeken die geen spoed vereisen via de website van uw woningcorporatie of geeft deze na het weekend aan ons door. Zo blijven de lijnen beter bereikbaar voor spoedreparaties. Wij danken u voor uw begrip en staan vanaf maandag 3 juni weer voor u klaar.

FIJN WEEKEND!

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions