Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

HomeTeam en LEAN Green Belt

 

 

Afgelopen week hebben 7 medewerkers van HomeTeam het LEAN Green Belt behaald bij de gecertificeerde instantie IKMW. HomeTeam richt zich met deze methodiek in de aanpak van haar processen nog meer op efficiënt en effectief onderhoud aan uw vastgoed.

In de processen richt zij zich op dat wat waardevol is  voor het proces vanuit het centraal stellen van de klant. Daardoor voert HomeTeam juist alleen die stappen in het proces uit die waarde toevoegen voor u als klant.

De twee belangrijkste pijlers van de Lean Green Belt methodiek zijn de klant (mensen) centraal en continu verbeteren.

HomeTeam heeft in deze 6-daagse training gekozen voor een combinatie met Six Sigma. Dit houdt in dat HomeTeam zich tevens richt op het verminderen van variatie in processen waardoor een constante kwaliteit van procesoutput ontstaat.

Hiermee zorgt HomeTeam voor nog meer scherpte en zo nodig continue veranderingen op basis van gemeten resultaten. HomeTeam maakt onderhoud betaalbaar, uw onderhoud is bij ons in goede handen. 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions