Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

HomeTeam en Vastgoed Onderhoud Centrale Amersfoort sluiten overeenkomst!

VOC is net als HomeTeam een onderhoudsbedrijf en voert met name het service onderhoud uit aan ruim 55.000 woningen van woningcorporatie Portaal. Voor het projectmatig onderhoud, zoals mutatiewoningen of renovatie, hebben zij de samenwerking met HomeTeam gezocht.

Zij waren op zoek naar een betrouwbare partner met ervaring in vastgoedonderhoud. HomeTeam heeft hierin jarenlange ervaring en is goed in staat om werkzaamheden efficiënt te plannen en uit te voeren zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Een andere belangrijke factor daarbij is het zoveel mogelijk beperken van overlast voor bewoners. Hen tijdig informeren en rekening houden met hun woonsituatie.


Deze ervaring wil VOC ook inzetten voor het project ‘Jouw Thuis’ van Portaal, maatwerk oplossingen  gericht op duurzaamheid en comfort.  Hierbij spelen de individuele wensen en behoeftes van bewoners een grote rol. Dit is voor HomeTeam een mooie uitdaging, onze expertise inzetten in een ander deel van het land, wij zien uit naar de samenwerking met VOC , Portaal en collega leveranciers.

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions