Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

HomeTeam en Vastgoed Onderhoud Centrale Amersfoort sluiten overeenkomst!

VOC is net als HomeTeam een onderhoudsbedrijf en voert met name het service onderhoud uit aan ruim 55.000 woningen van woningcorporatie Portaal. Voor het projectmatig onderhoud, zoals mutatiewoningen of renovatie, hebben zij de samenwerking met HomeTeam gezocht.

Zij waren op zoek naar een betrouwbare partner met ervaring in vastgoedonderhoud. HomeTeam heeft hierin jarenlange ervaring en is goed in staat om werkzaamheden efficiënt te plannen en uit te voeren zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Een andere belangrijke factor daarbij is het zoveel mogelijk beperken van overlast voor bewoners. Hen tijdig informeren en rekening houden met hun woonsituatie.


Deze ervaring wil VOC ook inzetten voor het project ‘Jouw Thuis’ van Portaal, maatwerk oplossingen  gericht op duurzaamheid en comfort.  Hierbij spelen de individuele wensen en behoeftes van bewoners een grote rol. Dit is voor HomeTeam een mooie uitdaging, onze expertise inzetten in een ander deel van het land, wij zien uit naar de samenwerking met VOC , Portaal en collega leveranciers.

 

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions