Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

HOMETEAM HEEFT MOGELIJKHEDEN VOOR ONDERNEMERS

Wij werken bij onze projecten en onderhoudsopdrachten samen met ondernemers die, net als wij het belang van onze klanten voorop zetten. Onze klanten zijn zowel particuliere- als zakelijke vastgoedeigenaren zoals woningcorporaties, zorginstellingen, eigenhuisbezitters, gemeenten en scholen. Zij willen  het onderhoud van hun woning of bezit goed geregeld hebben.

Wij zijn specialist op het gebied van nieuw- en verbouw, renovatieprojecten, groot en klein onderhoud en handyman diensten. Daarbij zetten wij diverse diensten in zoals installatietechniek, timmer- en afbouwwerkzaamheden, schilderwerken, wand- en vloerafwerking, daken en goten, riolering en cv-onderhoud.   

Vanaf 2001 werken wij op basis van onze franchiseformule. Onze kracht schuilt in de samenwerking met ervaren ondernemers die over veel expertise en kunde beschikken, voor elk project heeft HomeTeam dan ook de juiste oplossing in huis.

Overweegt u samen te ondernemen? Meer informatie vindt u op http://www.hometeam.nl/over-ons/werken-voor-hometeam

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions