Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Afgelopen maandag werd de eerste ledenavond van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe land georganiseerd. Wij mochten daarbij aanwezig zijn en hebben de leden kunnen informeren over de mogelijkheid van de ‘handymanservice’ en woningaanpassingen in het kader van de WMO.

Met de handymanservice biedt HomeTeam  kluskracht voor eenvoudige onderhoudsverzoeken in en om huis. Onderhoud dat geen specialistische expertise of urgentie vraagt maar handigheid. Te denken valt aan bijvoorbeeld het ophangen van schilderijen of gordijnrails, verhuizen, gras maaien, onkruid wieden en ramen wassen.

HomeTeam voert al jaren vele soorten aanpassingen uit in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) Wij hebben dus de kennis en (hulp )middelen in huis om de aanpassingen op een professionele wijze uit te voeren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact altijd contact opnemen

Wij hebben de ledenavond als zeer positief ervaren wat mede te danken is aan de goede sfeer. 

 

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions