Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vorige week zondag was HomeTeam te zien in het programma TeamNL van RTL Z.

HomeTeam maakt geruime tijd gebruik van Procall en de koppeling met CRM. Bij het contact is de klant direct herkenbaar en zijn de verschillende afspraken inzichtelijk. Hierdoor wordt de communicatie tussen HomeTeam en haar klanten, persoonlijker en meer klantgericht. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking met onze leveranciers estos Benelux en Unica Schutte ICT.

 

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions