Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Huurders van SWZ enthousiast bij oplevering Onderhoud op verzoekwoningen door HomeTeam!

Het was een gezellige bijeenkomst vorige week woensdagmiddag in de koffieruimte van de Kamerledenlaan in Zwolle. De aanleiding van dit koffiemoment was de afronding van het Onderhoud op Verzoek project dat HomeTeam in opdracht van Woningcorporatie SWZ heeft uitgevoerd. SWZ wilde de bewoners van de Kamerledenlaan in de gelegenheid stellen hun bevindingen met de medewerkers van HomeTeam en SWZ te delen.

De mensen waren erg enthousiast, niet alleen over het resultaat van de renovatie en de uitvoering daarvan maar ook over de vakkundigheid van de vakmannen. Er waren een paar punten van aandacht waar wij bij een volgend project zeker rekening mee gaan houden. Verder werden er door een aantal bewoners nog een aantal opleverpunten gemeld, met een aantal van hen werd direct een afspraak gemaakt om deze te herstellen, de overige worden zo snel mogelijk hersteld.

Bij dit soort projecten werkt HomeTeam altijd met een vaste voorman, hij is het vaste aanspreekpunt voor de huurders en heeft een goed overzicht van wat er speelt. Dit werkt twee kanten op, door de bewoners wordt het als zeer prettig ervaren dat zij goed op de hoogte worden gehouden van het verloop van de werkzaamheden en dat de voorman altijd aanspreekbaar is. Voor HomeTeam is het goed dat de lijnen met de huurders kort zijn, vragen van bewoners kunnen gelijk beantwoord worden en eventuele klachten worden snel opgelost. Dit leidt tot tevreden huurders.  

Wij zijn ons ervan bewust dat niet alleen het leveren van goed vakmanschap van belang is maar dat oprechte aandacht voor bewoners en een goede communicatie evengoed belangrijk zijn. Bewoners goed voorbereiden door heldere informatie, huisbezoeken en een vast aanspreekpunt is niet alleen prettig voor bewoners maar ook voor de corporatie. 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions