Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Huurdersverenigingen Woonconcept nemen een kijkje in de keuken bij HomeTeam

Om de samenwerking tussen Woonconcept en HomeTeam te optimaliseren is het project Homeconcept opgestart. Een deelproject daarvan is het verbeteren van de klantreis van de bewoners op het gebied van reparatieverzoeken. Waar in het verleden in de samenwerking de nadruk werd gelegd op de rollen van opdrachtgever en opdrachtnemer wordt nu veel meer uitgegaan van een gezamenlijke kernwaarde: Hart voor onze bewoners.

Om met de klant in gesprek te gaan zijn de huurdersverenigingen namens Woonconcept en HomeTeam uitgenodigd om eens een kijkje in de keuken van HomeTeam te komen nemen.  Afgelopen maandag was een afvaardiging van de drie besturen uit Steenwijkerland, Meppel en Hoogeveen bij ons te gast.

Na een korte introductie zijn ze ‘het bedrijf’ ingegaan en hebben meegekeken met de afdeling klantadvies en gezien hoe het proces verloopt van melding tot uitvoering. Op de afdeling werkvoorbereiding hebben ze gesproken met de uitvoerders over hoe grotere projecten en renovaties worden georganiseerd en hoe het mutatieproces verloopt. Een mooie aanvulling was de aanwezigheid van een drietal vakmannen. Zij konden waar nodig aanvulling geven en vragen beantwoorden.

Er leven verschillende vragen bij de huurders, een aantal vragen hadden de leden van de huurdersverenigingen van tevoren verzameld, deze vragen hebben we geprobeerd zo goed mogelijk te beantwoorden. Maar ook in de gesprekken die ontstonden werden vragen gesteld en beantwoord. Wederzijds is er meer begrip ontstaan voor elkaar.

Tenslotte mochten de verenigingen een symbolische attentie ontvangen in de vorm van een cheque ter waarde van € 100,00. Dit bedrag kunnen de verenigingen besteden aan een mooi project. De symbolische gedachte die erachter zit is dat de bestuursleden ervaren, net zoals de mensen bij Woonconcept en HomeTeam dat dagelijks ervaren, dat er goede afwegingen moeten worden gemaakt om tot een juiste keuze te komen.

Wij hebben dit werkbezoek als aangenaam en leerzaam ervaren en met elkaar besloten om er op gezette tijden een vervolg aan te geven.

 

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions