Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Huurdersverenigingen Woonconcept nemen een kijkje in de keuken bij HomeTeam

Om de samenwerking tussen Woonconcept en HomeTeam te optimaliseren is het project Homeconcept opgestart. Een deelproject daarvan is het verbeteren van de klantreis van de bewoners op het gebied van reparatieverzoeken. Waar in het verleden in de samenwerking de nadruk werd gelegd op de rollen van opdrachtgever en opdrachtnemer wordt nu veel meer uitgegaan van een gezamenlijke kernwaarde: Hart voor onze bewoners.

Om met de klant in gesprek te gaan zijn de huurdersverenigingen namens Woonconcept en HomeTeam uitgenodigd om eens een kijkje in de keuken van HomeTeam te komen nemen.  Afgelopen maandag was een afvaardiging van de drie besturen uit Steenwijkerland, Meppel en Hoogeveen bij ons te gast.

Na een korte introductie zijn ze ‘het bedrijf’ ingegaan en hebben meegekeken met de afdeling klantadvies en gezien hoe het proces verloopt van melding tot uitvoering. Op de afdeling werkvoorbereiding hebben ze gesproken met de uitvoerders over hoe grotere projecten en renovaties worden georganiseerd en hoe het mutatieproces verloopt. Een mooie aanvulling was de aanwezigheid van een drietal vakmannen. Zij konden waar nodig aanvulling geven en vragen beantwoorden.

Er leven verschillende vragen bij de huurders, een aantal vragen hadden de leden van de huurdersverenigingen van tevoren verzameld, deze vragen hebben we geprobeerd zo goed mogelijk te beantwoorden. Maar ook in de gesprekken die ontstonden werden vragen gesteld en beantwoord. Wederzijds is er meer begrip ontstaan voor elkaar.

Tenslotte mochten de verenigingen een symbolische attentie ontvangen in de vorm van een cheque ter waarde van € 100,00. Dit bedrag kunnen de verenigingen besteden aan een mooi project. De symbolische gedachte die erachter zit is dat de bestuursleden ervaren, net zoals de mensen bij Woonconcept en HomeTeam dat dagelijks ervaren, dat er goede afwegingen moeten worden gemaakt om tot een juiste keuze te komen.

Wij hebben dit werkbezoek als aangenaam en leerzaam ervaren en met elkaar besloten om er op gezette tijden een vervolg aan te geven.

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions