Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Informatieavond Onderhoud naar Wens bewoners de Rikking in Steenwijk

Afgelopen week is er een bewonersinformatieavond georganiseerd voor de bewoners van de Rikking in Steenwijk. Zij  krijgen de mogelijkheid om mee te doen aan Onderhoud naar Wens. In het voorjaar worden, in opdracht van Stichting Woonconcept, in deze woningen de badkamer, keuken en toilet gerenoveerd. Huurders kunnen zelf aangeven of zij mee willen doen. Het Onderhoud naar Wens zal worden uitgevoerd door HomeTeam.

Deze avond is georganiseerd omdat het gelijktijdig renoveren van drie ruimtes nogal wat impact kan hebben voor bewoners daarom hebben we met hen gesproken over welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en hoe we dit gaan doen en wat bewoners kunnen verwachten. Planning en doorlooptijd zijn besproken en er is gekeken naar wat we samen kunnen doen voor, tijdens en na de werkzaamheden.

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met een goede opkomst. Ook zijn er al een behoorlijk aantal aanmeldingen gedaan en zijn er met die bewoners afspraken gemaakt voor opname en kleurkeuze.

 

                     

 

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions