Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Informatieavond Onderhoud naar Wens bewoners de Rikking in Steenwijk

Afgelopen week is er een bewonersinformatieavond georganiseerd voor de bewoners van de Rikking in Steenwijk. Zij  krijgen de mogelijkheid om mee te doen aan Onderhoud naar Wens. In het voorjaar worden, in opdracht van Stichting Woonconcept, in deze woningen de badkamer, keuken en toilet gerenoveerd. Huurders kunnen zelf aangeven of zij mee willen doen. Het Onderhoud naar Wens zal worden uitgevoerd door HomeTeam.

Deze avond is georganiseerd omdat het gelijktijdig renoveren van drie ruimtes nogal wat impact kan hebben voor bewoners daarom hebben we met hen gesproken over welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en hoe we dit gaan doen en wat bewoners kunnen verwachten. Planning en doorlooptijd zijn besproken en er is gekeken naar wat we samen kunnen doen voor, tijdens en na de werkzaamheden.

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met een goede opkomst. Ook zijn er al een behoorlijk aantal aanmeldingen gedaan en zijn er met die bewoners afspraken gemaakt voor opname en kleurkeuze.

 

                     

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions