Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Jouw Thuis! Portaal vindt in HomeTeam een ervaren en betrouwbare partner.

JouwThuis is een initiatief van woningcorporatie Portaal uit Amersfoort. Verduurzamen met de klant als partner, dat is waar Jouw Thuis voor staat. Er wordt een aantal producten ontwikkeld passend bij de individuele woning en afgestemd op verschillende duurzaamheidsambities. Portaal bepaalt het aanbod de bewoner kiest wat bij hem past. Dit zijn producten die gericht zijn op een comfortabele en duurzame woning. Daarnaast kan de bewoner ook kiezen voor aanpassingen aan de woning die bijdragen aan langer zelfstandig thuis wonen.

HomeTeam realiseert samen met Vastgoed Onderhoud Centrale bouwkundige aanpassingen in de woningen. Onze expertise draagt bij aan een goede uitvoering. Dit uit zich in een goede afstemming met bewoners en opdrachtgever. Wij staan voor een optimale klantbeleving en zijn pas tevreden als de bewoner dat is.

Bent u nieuwsgierig geworden of HomeTeam ook een positieve bijdrage kan leveren aan uw vastgoedonderneming? Wij maken graag een afspraak met u! Voor meer informatie zie www.hometeam.nl

 

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions