Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Jouw Thuis! Portaal vindt in HomeTeam een ervaren en betrouwbare partner.

JouwThuis is een initiatief van woningcorporatie Portaal uit Amersfoort. Verduurzamen met de klant als partner, dat is waar Jouw Thuis voor staat. Er wordt een aantal producten ontwikkeld passend bij de individuele woning en afgestemd op verschillende duurzaamheidsambities. Portaal bepaalt het aanbod de bewoner kiest wat bij hem past. Dit zijn producten die gericht zijn op een comfortabele en duurzame woning. Daarnaast kan de bewoner ook kiezen voor aanpassingen aan de woning die bijdragen aan langer zelfstandig thuis wonen.

HomeTeam realiseert samen met Vastgoed Onderhoud Centrale bouwkundige aanpassingen in de woningen. Onze expertise draagt bij aan een goede uitvoering. Dit uit zich in een goede afstemming met bewoners en opdrachtgever. Wij staan voor een optimale klantbeleving en zijn pas tevreden als de bewoner dat is.

Bent u nieuwsgierig geworden of HomeTeam ook een positieve bijdrage kan leveren aan uw vastgoedonderneming? Wij maken graag een afspraak met u! Voor meer informatie zie www.hometeam.nl

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions