Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Leerkrachten van de Emmaschool op bedrijfsbezoek bij HomeTeam
 

Vanmiddag hebben leerkrachten van de Emmaschool uit Steenwijk een bezoek gebracht aan HomeTeam. Op de Emmaschool werken ze aan een project om kinderen kennis te laten maken met technische beroepen. Welke competenties en talenten heb je daarvoor nodig en welke beroepen passen daar dan bij.  Vaak denk je direct aan een timmerman een schilder of een loodgieter. Dat klopt natuurlijk ook, onderhoud is de kern van ons bedrijf, maar niet iedereen kan een goede vakman worden, daar heb je specifieke competenties voor nodig. Andere functies bij HomeTeam waar je een technische opleiding voor nodig hebt zijn bv. uitvoerder of planner. Maar ook functies die minder specifiek zijn voor een onderhoudsbedrijf zijn nodig voor een goede bedrijfsvoering. Denk daarbij aan administratie, marketing, communicatie en management. 
Als je dit wilt vertalen naar de leerlingen kan je kijken naar waar een kind goed in is. Een kind dat goed is in rekenen zou calculator kunnen worden, een kind dat bouwkundig inzicht heeft kan uitvoerder worden. Kun je goed organiseren kan je het uit te voeren werk plannen en organiseren. Ben je creatief dan kan je een marketing of pr functie uitoefenen. En ben je handig en heb je technisch inzicht wordt je een vakman.

 De leerkrachten hebben de verschillende afdelingen van HomeTeam bezocht en uitleg gekregen over de verschillende functies. Ook zijn zij meegenomen in de talentanalyse waar HomeTeam zich mee bezig houdt. Met deze analyse krijg je inzicht in eigen drijfveren en talenten.
Van  doen waar je goed in bent, wordt je blij!
Dit is een mooie boodschap die de leerkrachten kunnen overdragen aan hun leerlingen.

We hopen een vervolg aan deze middag te kunnen geven door de volgende keer de leerlingen zelf te ontvangen en hen te laten zien wat werken in een technische bedrijf inhoudt.

 

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions