Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Leerkrachten van de Emmaschool op bedrijfsbezoek bij HomeTeam
 

Vanmiddag hebben leerkrachten van de Emmaschool uit Steenwijk een bezoek gebracht aan HomeTeam. Op de Emmaschool werken ze aan een project om kinderen kennis te laten maken met technische beroepen. Welke competenties en talenten heb je daarvoor nodig en welke beroepen passen daar dan bij.  Vaak denk je direct aan een timmerman een schilder of een loodgieter. Dat klopt natuurlijk ook, onderhoud is de kern van ons bedrijf, maar niet iedereen kan een goede vakman worden, daar heb je specifieke competenties voor nodig. Andere functies bij HomeTeam waar je een technische opleiding voor nodig hebt zijn bv. uitvoerder of planner. Maar ook functies die minder specifiek zijn voor een onderhoudsbedrijf zijn nodig voor een goede bedrijfsvoering. Denk daarbij aan administratie, marketing, communicatie en management. 
Als je dit wilt vertalen naar de leerlingen kan je kijken naar waar een kind goed in is. Een kind dat goed is in rekenen zou calculator kunnen worden, een kind dat bouwkundig inzicht heeft kan uitvoerder worden. Kun je goed organiseren kan je het uit te voeren werk plannen en organiseren. Ben je creatief dan kan je een marketing of pr functie uitoefenen. En ben je handig en heb je technisch inzicht wordt je een vakman.

 De leerkrachten hebben de verschillende afdelingen van HomeTeam bezocht en uitleg gekregen over de verschillende functies. Ook zijn zij meegenomen in de talentanalyse waar HomeTeam zich mee bezig houdt. Met deze analyse krijg je inzicht in eigen drijfveren en talenten.
Van  doen waar je goed in bent, wordt je blij!
Dit is een mooie boodschap die de leerkrachten kunnen overdragen aan hun leerlingen.

We hopen een vervolg aan deze middag te kunnen geven door de volgende keer de leerlingen zelf te ontvangen en hen te laten zien wat werken in een technische bedrijf inhoudt.

 

 

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions