Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

 

Hometeam heeft op 30 oktober meegewerkt aan het RTL 4 programma LifestyleXperience. 

In een interview vertelt onze directeur, Wilfred Joustra, hoe je door regelmatig onderhoud aan de woning problemen kunt voorkomen.

Het regelmatig controleren van de installaties hoort daar bijvoorbeeld bij, maar ook de staat van de woning kan door een onderhoudsspecialist goed beoordeeld worden.

Naast dat HomeTeam alle specialismen onder één dak heeft, staat duurzaamheid ook hoog in het vaandel. 

Heeft u na het zien van onderstaand filmpje nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan voor u klaar.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions