Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Mooie waardering voor onze vakmannen

Afgelopen maand (april 2017) hebben onze vakmannen van de huurders van Woonconcept een mooie beoordeling gekregen.

De signalen van onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom nodigen wij , zodra er door één van onze vakmannen of derden een opdracht is uitgevoerd en afgewerkt, de huurder uit om deel te nemen aan een kort onderzoek naar de kwaliteit van onze dienstverlening.

Indien daar aanleiding voor is zullen wij altijd contact opnemen met de huurder en luisteren naar zijn verhaal. De verbeterpunten ervaren wij als een positieve feedback en nemen wij zeker mee in ons streven naar een optimale dienstverlening. De reviews zijn terug te vinden op onze website.

Een opsteker voor onze vakmannen, franchisenemers, derden en partners is de beoordeling van de afgelopen maand (april 2017) zij werden voor klantvriendelijkheid met een 8.9 beoordeeld en voor vakkundigheid zelfs met een 9.

Wij zijn trots op ‘onze’ mannen.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions