Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

 

 

Nieuw contract voor HomeTeam als onderhoudspartner van Woonconcept

Woonconcept heeft een nieuw contract voor onbepaalde tijd getekend met haar onderhoudspartners Buursema Bouwbedrijf B.V., Hometeam en SW Vastgoedverbetering. 
Een belangrijke drijfveer voor Woonconcept is om bewoners trots op thuis te laten zijn. Deze samenwerking draagt daar zeker aan bij.

Klanttevredenheid is een van de items van de samenwerking, op het gebied van onderhoud scoorde Woonconcept een 8,3. Een mooi uitgangspunt. Alle medewerkers van HomeTeam zetten heel graag hun expertise in om bewoners trots op thuis te laten zijn en de tevredenheid van de huurders toe te laten nemen.

"Onderhoud heeft altijd een grote impact voor onze bewoners. De manier waarop we dit doen bepaalt hoe tevreden de bewoner is en daarom gaat deze nieuwe samenwerking verder dan een contractuele verplichting. We werken echt als vier partners samen en willen ons werk steeds beter doen. Door anders te gaan werken, maakt ook dat we anders gaan denken. Een mooi voorbeeld is dat alle partijen inzicht hebben in de klanttevredenheidsscore van zichzelf maar ook van de partners. Zo leren we van elkaar en blijven we focus houden op die trotse bewoner", aldus Nader Karaji coördinator Onderhoud bij Woonconcept.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions