Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

HomeTeam heeft op 14 december 2015 haar nieuwe kantoorlokatie in gebruik genomen. Onlangs werd dit gevierd met een officiële opening in aanwezigheid van een groot deel van onze relaties. Met trots tonen wij de foto impressie van ons nieuwe onderkomen! Graag tot ziens aan de Koematen 36b in Steenwijk.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions