Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud naar Wens woningen aan de Rikking en Dieptol opgeleverd door HomeTeam.

In opdracht van Woonconcept heeft HomeTeam in zes maanden tijd bij 55 woningen de keuken, badkamer en of toilet gerenoveerd. Met het opleveren van de laatste woning is er een einde gekomen aan de projecten van de Rikking en de Dieptol in Steenwijk.

  

Om de betrokkenheid van bewoners groter te maken zijn we na de bewoners informatieavond bij een aantal bewoners op huisbezoek geweest, om samen met hen te kijken wat de meerwaarde zou kunnen zijn van een renovatie.  Bij de ‘warme’ opname is samen met bewoners gekeken naar hun individuele wensen, we hebben deze klantwens zo optimaal mogelijk proberen toe te passen. Een voorbeeld daarvan is de keuken van één van de bewoners deze is helemaal aangepast aan de omstandigheden waar deze bewoner zich in bevind. 

In de speciaal op het project toegepaste folder staat alle benodigde informatie en wordt het vaste bouwteam voorgesteld aan de lezer. 
De voorman was het vaste aanspreekpunt voor de bewoners zo waren de lijnen kort tussen bewoners en HomeTeam. Dat dit werd gewaardeerd blijkt wel uit het compliment dat onze voorman kreeg van een bewoonster van de Dieptol.

“iemand waar je op kan rekenen, de renovatie is goed verlopen, heel prettig was het dat hij van tevoren goed aangaf wat er ging gebeuren, en dat je daar ook echt van op aan kon”

Natuurlijk zijn wij blij met dit compliment en trots op onze collega’s, maar we staan ook open voor verbetering en nemen punten van kritiek mee als aandachtpunt naar de volgende projecten.

Dat mevrouw ‘de jongens’ verraste met een broodje kroket, viel zeker in goede aarde. “Blije bewoners, hier doe je het voor” aldus de voorman.

 

      

    

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions