Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Onderhoud naar Wens woningen aan de Rikking en Dieptol opgeleverd door HomeTeam.

In opdracht van Woonconcept heeft HomeTeam in zes maanden tijd bij 55 woningen de keuken, badkamer en of toilet gerenoveerd. Met het opleveren van de laatste woning is er een einde gekomen aan de projecten van de Rikking en de Dieptol in Steenwijk.

  

Om de betrokkenheid van bewoners groter te maken zijn we na de bewoners informatieavond bij een aantal bewoners op huisbezoek geweest, om samen met hen te kijken wat de meerwaarde zou kunnen zijn van een renovatie.  Bij de ‘warme’ opname is samen met bewoners gekeken naar hun individuele wensen, we hebben deze klantwens zo optimaal mogelijk proberen toe te passen. Een voorbeeld daarvan is de keuken van één van de bewoners deze is helemaal aangepast aan de omstandigheden waar deze bewoner zich in bevind. 

In de speciaal op het project toegepaste folder staat alle benodigde informatie en wordt het vaste bouwteam voorgesteld aan de lezer. 
De voorman was het vaste aanspreekpunt voor de bewoners zo waren de lijnen kort tussen bewoners en HomeTeam. Dat dit werd gewaardeerd blijkt wel uit het compliment dat onze voorman kreeg van een bewoonster van de Dieptol.

“iemand waar je op kan rekenen, de renovatie is goed verlopen, heel prettig was het dat hij van tevoren goed aangaf wat er ging gebeuren, en dat je daar ook echt van op aan kon”

Natuurlijk zijn wij blij met dit compliment en trots op onze collega’s, maar we staan ook open voor verbetering en nemen punten van kritiek mee als aandachtpunt naar de volgende projecten.

Dat mevrouw ‘de jongens’ verraste met een broodje kroket, viel zeker in goede aarde. “Blije bewoners, hier doe je het voor” aldus de voorman.

 

      

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions