Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Start Onderhoud naar Wens project in Meppel

Brandemaat, de Bloemen en de Kluft.

Deze week starten we met de werkzaamheden aan de Brandemaat, de Bloemen en de Kluft in Meppel. Bij 16 woningen worden de keuken, de badkamer en de WC vernieuwd

Natuurlijk is het fijn dat een aantal ruimtes in huis vernieuwd worden en dat men straks kan genieten van een nieuwe keuken en douche. Maar dat neemt niet weg dat er toch wel enige overlast zal worden ervaren door de bewoners. Tien dagen lang zijn er mannen in huis aan het werk, er is geluid van machines, er ontstaat stof en door het aanvoeren van materiaal kan de straat ook nog eens een tijdje geblokkeerd zijn.
Vanzelfsprekend doen we er alles aan om de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken en nemen we maatregelen zodat de mensen veilig in hun huis kunnen blijven gedurende de werkzaamheden.

Maar na een kleine twee weken, als alle stof is neergedaald en de rust is weergekeerd kan men  genieten van het resultaat. Omdat we vinden dat het resultaat aan de wensen van de bewoners moet voldoen en we pas klaar zijn als de bewoners tevreden zijn maken we na een week nog een afspraak voor oplevering. Daar kunnen eventuele opleverpunten hersteld worden en horen we graag of er nog aandachtspunten zijn.

Tijdens de werkzaamheden is onze voorman Piet het vaste aanspreekpunt voor bewoners. Hij zorgt ervoor dat ze goed op de hoogte blijven van de werkzaamheden en biedt een luisterend oor.

Wij wensen alle bewoners veel succes tijdens de werkzaamheden en alvast veel plezier met de vernieuwde ruimtes in uw huis.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions