Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

SWZ, SW, Salverda en Home Team tekenen raamovereenkomst voor Onderhoud op Verzoek

Woningstichting SWZ heeft op 14 september een raamovereenkomst gesloten met drie partijen om te komen tot een meer vraaggestuurde, in plaats van geplande vorm van onderhoud. De deelnemende partijen zijn: SW, Salverda en Home Team. Samen vormen de partijen een keten waarbij vanuit de wens van de huurder renovatie aan toilet, badkamer en keuken mogelijk is.

Pilot gestart

SWZ is een pilot gestart met deze vorm van vraaggestuurd onderhoud in een aantal complexen aan de Gantel en de Kamerledenlaan. In 2019 volgen nog een aantal geselecteerde complexen. Daarna wordt bekeken of en hoe deze vorm van vraaggestuurd onderhoud verder over het bezit van SWZ kan worden ingevoerd. Huurders kunnen met name het tijdstip van vervanging van het sanitair en/of keuken zelf aangeven. Huurders krijgen een brief als ze hiervoor in aanmerking komen.

Onderdeel van ‘Welkom thuis´

SWZ is blij met deze samenwerking, omdat het een stap op weg is naar de invulling van de ondernemingsplan ´Welkom thuis´ waarin de wensen van de huurder een belangrijk uitgangspunt zijn. Voor de drie deelnemende partijen is het een mogelijkheid om -naast hun eigen expertise- de meerwaarde van ketensamenwerking te laten zien. 

 

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions