Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

SWZ, SW, Salverda en Home Team tekenen raamovereenkomst voor Onderhoud op Verzoek

Woningstichting SWZ heeft op 14 september een raamovereenkomst gesloten met drie partijen om te komen tot een meer vraaggestuurde, in plaats van geplande vorm van onderhoud. De deelnemende partijen zijn: SW, Salverda en Home Team. Samen vormen de partijen een keten waarbij vanuit de wens van de huurder renovatie aan toilet, badkamer en keuken mogelijk is.

Pilot gestart

SWZ is een pilot gestart met deze vorm van vraaggestuurd onderhoud in een aantal complexen aan de Gantel en de Kamerledenlaan. In 2019 volgen nog een aantal geselecteerde complexen. Daarna wordt bekeken of en hoe deze vorm van vraaggestuurd onderhoud verder over het bezit van SWZ kan worden ingevoerd. Huurders kunnen met name het tijdstip van vervanging van het sanitair en/of keuken zelf aangeven. Huurders krijgen een brief als ze hiervoor in aanmerking komen.

Onderdeel van ‘Welkom thuis´

SWZ is blij met deze samenwerking, omdat het een stap op weg is naar de invulling van de ondernemingsplan ´Welkom thuis´ waarin de wensen van de huurder een belangrijk uitgangspunt zijn. Voor de drie deelnemende partijen is het een mogelijkheid om -naast hun eigen expertise- de meerwaarde van ketensamenwerking te laten zien. 

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions