Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Veilig werken met hoogwerkers

Om ervoor te zorgen dat onze vakmannen veilig en efficiënt een hoogwerker kunnen bedienen hebben zij hiervoor een cursus gevolgd. De opleiding werd verzorgt door NoRisk veiligheidsopleidingen en vond plaats bij de werkplaats van HomeTeam in Hoogeveen.

Door middel van praktijkoefeningen en een stukje theorie hebben de vakmannen geleerd veilig met een hoogwerker te werken volgens de eisen die de Arbowet stelt.  Wij feliciteren alle deelnemers met het behalen van het certificaat.

Voorheen besteedde wij het werk uit als er een hoogwerker aan te pas moest komen. Dankzij de hoogwerkercursus kunnen wij nu onze eigen gecertificeerde vakmannen daarvoor inzetten.

 

                                                                      

 

                            

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions