Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Veilig werken met hoogwerkers

Om ervoor te zorgen dat onze vakmannen veilig en efficiënt een hoogwerker kunnen bedienen hebben zij hiervoor een cursus gevolgd. De opleiding werd verzorgt door NoRisk veiligheidsopleidingen en vond plaats bij de werkplaats van HomeTeam in Hoogeveen.

Door middel van praktijkoefeningen en een stukje theorie hebben de vakmannen geleerd veilig met een hoogwerker te werken volgens de eisen die de Arbowet stelt.  Wij feliciteren alle deelnemers met het behalen van het certificaat.

Voorheen besteedde wij het werk uit als er een hoogwerker aan te pas moest komen. Dankzij de hoogwerkercursus kunnen wij nu onze eigen gecertificeerde vakmannen daarvoor inzetten.

 

                                                                      

 

                            

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions