Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

In 2016 gaven onze klanten ons een 8,2 voor onze dienstverlening. Wij bedanken alle medewerkers, franchisenemers, partners, opdrachtgevers, leveranciers en overige relaties voor het gezamenlijk tot stand brengen van deze waardering. En we bedanken alle klanten voor het nemen van de moeite om ons feedback te geven. Zo blijven we ons ontwikkelen in wat goed gaat en wat beter kan.

 

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions