Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Franchisenemer allround

Bij HomeTeam zijn we altijd op zoek naar allround vakmensen met ervaring in de bouw. Herkent u zich in deze omschrijving? Franchisenemer allround bij HomeTeam worden is voor u misschien een interessante stap om uw netwerk en bedrijf verder te kunnen ontwikkelen. Wanneer u franchisenemer allround wordt bij HomeTeam gaat u deel uitmaken van onze ‘franchiseformule’. Hierbij vullen HomeTeam en uw bedrijf elkaar perfect aan. Wij leveren u opdrachten (vaak als deel van een project) en u maakt gebruik van onze contacten waardoor u uw naamsbekendheid behoorlijk kunt vergroten en samen kunt werken met andere franchisenemers uit de organisatie. Van u verwachten we natuurlijk dat u de voorkomende werkzaamheden op een professionele manier en binnen de gestelde deadline aflevert.

Wat vraagt HomeTeam?

Vakbekwaamheid, klantgerichtheid en ervaring zijn zaken die we bij HomeTeam zeer belangrijk vinden. Onze (toekomstige) franchisenemers moeten daar dan ook aan voldoen. Ook vinden we het belangrijk dat u gewend bent aan klantencontact: wanneer u als franchisenemer van HomeTeam aan de slag gaat bent u namelijk het visitekaartje van onze organisatie. We verwachten van u dat u licht administratieve werkzaamheden zelf uit kunt voeren.

Welk werk pakt u op?

Als allround franchisenemer bij HomeTeam bent u een bouwkundige duizendpoot. Samen met andere franchisenemers van HomeTeam werkt u aan woningen en andere gebouwen. U voert voor klanten allerlei technische onderhoudswerkzaamheden uit en tijdens projecten houdt u zich bezig met bijvoorbeeld keuken- en badkamerrenovaties. Ook reageert u op servicemeldingen en reparatieverzoeken.

Franchisenemer allround bij HomeTeam?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die HomeTeam biedt om als franchisenemer allround aan de slag te gaan binnen onze organisatie? Een afspraak is zo gemaakt! Neem contact op met Sylvia Bosboom. Zij is de verantwoordelijke voor P&O en Franchisemanagement bij HomeTeam. U kunt haar telefonisch bereiken, maar een brief met CV sturen per e-mail is ook een mogelijkheid.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions