Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Franchisenemer allround

Bij HomeTeam zijn we altijd op zoek naar allround vakmensen met ervaring in de bouw. Herkent u zich in deze omschrijving? Franchisenemer allround bij HomeTeam worden is voor u misschien een interessante stap om uw netwerk en bedrijf verder te kunnen ontwikkelen. Wanneer u franchisenemer allround wordt bij HomeTeam gaat u deel uitmaken van onze ‘franchiseformule’. Hierbij vullen HomeTeam en uw bedrijf elkaar perfect aan. Wij leveren u opdrachten (vaak als deel van een project) en u maakt gebruik van onze contacten waardoor u uw naamsbekendheid behoorlijk kunt vergroten en samen kunt werken met andere franchisenemers uit de organisatie. Van u verwachten we natuurlijk dat u de voorkomende werkzaamheden op een professionele manier en binnen de gestelde deadline aflevert.

Wat vraagt HomeTeam?

Vakbekwaamheid, klantgerichtheid en ervaring zijn zaken die we bij HomeTeam zeer belangrijk vinden. Onze (toekomstige) franchisenemers moeten daar dan ook aan voldoen. Ook vinden we het belangrijk dat u gewend bent aan klantencontact: wanneer u als franchisenemer van HomeTeam aan de slag gaat bent u namelijk het visitekaartje van onze organisatie. We verwachten van u dat u licht administratieve werkzaamheden zelf uit kunt voeren.

Welk werk pakt u op?

Als allround franchisenemer bij HomeTeam bent u een bouwkundige duizendpoot. Samen met andere franchisenemers van HomeTeam werkt u aan woningen en andere gebouwen. U voert voor klanten allerlei technische onderhoudswerkzaamheden uit en tijdens projecten houdt u zich bezig met bijvoorbeeld keuken- en badkamerrenovaties. Ook reageert u op servicemeldingen en reparatieverzoeken.

Franchisenemer allround bij HomeTeam?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die HomeTeam biedt om als franchisenemer allround aan de slag te gaan binnen onze organisatie? Een afspraak is zo gemaakt! Neem contact op met Sylvia Bosboom. Zij is de verantwoordelijke voor P&O en Franchisemanagement bij HomeTeam. U kunt haar telefonisch bereiken, maar een brief met CV sturen per e-mail is ook een mogelijkheid.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions