Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Franchisenemer worden bij HomeTeam

HomeTeam is een professionele franchiseorganisatie die zich bezighoudt met allerlei vormen van projectonderhoud in de bouw. Doordat wij samenwerken met een groot aantal kundige franchisenemers zijn wij in staat om hoogstaande kwaliteit en service op maat te bieden aan onze klanten. Dankzij dit franchiseconcept kunnen wij onze opdrachtgevers allerlei soorten professionals bieden zoals schilders, tegelzetters, dakdekkers en timmerlieden. Al deze diensten kunnen in één pakket worden geleverd waardoor er tijdens een project één aanspreekpunt is waar een klant terecht kan. Dat dit de communicatie bevordert en de lijnen kort houdt is vanzelfsprekend.

Doet u mee?

Bent u een allround vakman, of heeft u zich juist gespecialiseerd in één vakgebied met betrekking tot de bouw? Dan is het voor u misschien interessant om als franchisenemer met HomeTeam in zee te gaan. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die door middel van een franchiseovereenkomst ons team willen komen versterken. U voert opdrachten namens ons uit, maar tegelijkertijd blijft u ook de werkzaamheden in uw eigen onderneming uitvoeren.

Hoe werkt het?

Wanneer u franchisenemer wordt bij HomeTeam sluit u zich aan bij onze franchiseformule. Wanneer er een project aan HomeTeam wordt toegekend zal u (eventueel samen met uw medewerkers) door ons gevraagd worden om een gedeelte van de werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard kijken we daarbij naar uw specifieke expertise. We verwachten van u de nodige professionaliteit. Minimaal 5 jaar ervaring in de bouw heeft onze voorkeur.

 

Wat hebt u eraan?

Wanneer u franchisenemer bij HomeTeam wordt benaderen wij u regelmatig voor interessante opdrachten. Daarnaast gaat u deel uitmaken van de formule van HomeTeam. Concreet betekent dit dat uw netwerk spectaculair zal worden uitgebreid. Uw naamsbekendheid en klantenkring worden snel groter doordat u bij meer mensen bekend komt te staan als een professionele vakman die verschillende (project)opdrachten tot een goed einde weet te brengen.

al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions