Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Franchisenemer worden bij HomeTeam

HomeTeam is een professionele franchiseorganisatie die zich bezighoudt met allerlei vormen van projectonderhoud in de bouw. Doordat wij samenwerken met een groot aantal kundige franchisenemers zijn wij in staat om hoogstaande kwaliteit en service op maat te bieden aan onze klanten. Dankzij dit franchiseconcept kunnen wij onze opdrachtgevers allerlei soorten professionals bieden zoals schilders, tegelzetters, dakdekkers en timmerlieden. Al deze diensten kunnen in één pakket worden geleverd waardoor er tijdens een project één aanspreekpunt is waar een klant terecht kan. Dat dit de communicatie bevordert en de lijnen kort houdt is vanzelfsprekend.

Doet u mee?

Bent u een allround vakman, of heeft u zich juist gespecialiseerd in één vakgebied met betrekking tot de bouw? Dan is het voor u misschien interessant om als franchisenemer met HomeTeam in zee te gaan. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die door middel van een franchiseovereenkomst ons team willen komen versterken. U voert opdrachten namens ons uit, maar tegelijkertijd blijft u ook de werkzaamheden in uw eigen onderneming uitvoeren.

Hoe werkt het?

Wanneer u franchisenemer wordt bij HomeTeam sluit u zich aan bij onze franchiseformule. Wanneer er een project aan HomeTeam wordt toegekend zal u (eventueel samen met uw medewerkers) door ons gevraagd worden om een gedeelte van de werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard kijken we daarbij naar uw specifieke expertise. We verwachten van u de nodige professionaliteit. Minimaal 5 jaar ervaring in de bouw heeft onze voorkeur.

 

Wat hebt u eraan?

Wanneer u franchisenemer bij HomeTeam wordt benaderen wij u regelmatig voor interessante opdrachten. Daarnaast gaat u deel uitmaken van de formule van HomeTeam. Concreet betekent dit dat uw netwerk spectaculair zal worden uitgebreid. Uw naamsbekendheid en klantenkring worden snel groter doordat u bij meer mensen bekend komt te staan als een professionele vakman die verschillende (project)opdrachten tot een goed einde weet te brengen.

al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions