Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Werken voor HomeTeam

HomeTeam is een franchiseorganisatie, die bestaat uit verschillende ondernemers die actief zijn in verschillende disciplines. Als specialist op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden is kwaliteit voor HomeTeam de belangrijkste waarde. De kracht van HomeTeam schuilt met recht in de kracht van onze verschillende franchisers, die beschikken over veel expertise en kunde. Vanaf de oprichting in 2001 werken wij op basis van onze franchiseformule, waardoor een hechte samenwerking is ontstaan binnen de organisatie. Kennis, kwaliteit en ervaring zijn ruimschoots aanwezig, zodat HomeTeam voor elk project de juiste oplossing in huis heeft.

Klik hier voor de mogelijkheden om allround franchisenemer te worden.
Klik hier voor de mogelijkheden om franchisenemer te worden met expertise installatietechniek.
Klik hier voor de mogelijkheden om als ondernemer aan te sluiten bij HomeTeam.

 

Onze organisatie

HomeTeam is de specialist in onderhoudsprojecten en renovaties, maar ook voor nieuwbouw en verbouw zijn wij de juiste partner. Wij zijn dus binnen een breed werkveld actief, en daar is ons netwerk ook op aangepast. HomeTeam biedt elke klant en elk project een totaaloplossing, waarbij verschillende vaklieden uit onze franchiseorganisatie worden ingezet. Zo zijn onze klanten verzekerd van een optimale dienstverlening, waardoor een duurzame klantrelatie kan worden opgebouwd. De aangesloten ondernemers kunnen hun vakkennis op peil houden door het volgen van trainingen en cursussen. Zo blijft de kwaliteit binnen onze organisatie gewaarborgd.
 

 

Aansluiten bij HomeTeam

Bent u een ondernemer binnen het vakgebied, en bent u op zoek naar een franchiseorganisatie waar kwaliteit bij elk opgeleverd project het belangrijkste is? Een tevreden klant is een blijvende klant, zo luidt onze visie. Deelt u dit met ons en werkt u graag projectmatig? Dan is werken voor HomeTeam een goede keuze. Door ons uitgebreide netwerk beschikt onze franchiseorganisatie over veel expertise en ervaring. Voor u als ondernemer betekent dat uitdagende klussen. De samenwerking met andere ondernemers zorgt voor dynamiek die voor zowel uw bedrijf als voor HomeTeam van meerwaarde is.

Wilt u meer informatie over werken voor HomeTeam? Neem dan nu contact met ons op!

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions