Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Werken voor HomeTeam

HomeTeam is een franchiseorganisatie, die bestaat uit verschillende ondernemers die actief zijn in verschillende disciplines. Als specialist op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden is kwaliteit voor HomeTeam de belangrijkste waarde. De kracht van HomeTeam schuilt met recht in de kracht van onze verschillende franchisers, die beschikken over veel expertise en kunde. Vanaf de oprichting in 2001 werken wij op basis van onze franchiseformule, waardoor een hechte samenwerking is ontstaan binnen de organisatie. Kennis, kwaliteit en ervaring zijn ruimschoots aanwezig, zodat HomeTeam voor elk project de juiste oplossing in huis heeft.

Klik hier voor de mogelijkheden om allround franchisenemer te worden.
Klik hier voor de mogelijkheden om franchisenemer te worden met expertise installatietechniek.
Klik hier voor de mogelijkheden om als ondernemer aan te sluiten bij HomeTeam.

 

Onze organisatie

HomeTeam is de specialist in onderhoudsprojecten en renovaties, maar ook voor nieuwbouw en verbouw zijn wij de juiste partner. Wij zijn dus binnen een breed werkveld actief, en daar is ons netwerk ook op aangepast. HomeTeam biedt elke klant en elk project een totaaloplossing, waarbij verschillende vaklieden uit onze franchiseorganisatie worden ingezet. Zo zijn onze klanten verzekerd van een optimale dienstverlening, waardoor een duurzame klantrelatie kan worden opgebouwd. De aangesloten ondernemers kunnen hun vakkennis op peil houden door het volgen van trainingen en cursussen. Zo blijft de kwaliteit binnen onze organisatie gewaarborgd.
 

 

Aansluiten bij HomeTeam

Bent u een ondernemer binnen het vakgebied, en bent u op zoek naar een franchiseorganisatie waar kwaliteit bij elk opgeleverd project het belangrijkste is? Een tevreden klant is een blijvende klant, zo luidt onze visie. Deelt u dit met ons en werkt u graag projectmatig? Dan is werken voor HomeTeam een goede keuze. Door ons uitgebreide netwerk beschikt onze franchiseorganisatie over veel expertise en ervaring. Voor u als ondernemer betekent dat uitdagende klussen. De samenwerking met andere ondernemers zorgt voor dynamiek die voor zowel uw bedrijf als voor HomeTeam van meerwaarde is.

Wilt u meer informatie over werken voor HomeTeam? Neem dan nu contact met ons op!

    

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions