Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

 

Franchisenemer allround met expertise bouw

In onze missie ‘HomeTeam maakt onderhoud betaalbaar’ en onze aanpak voor een excellente dienstverlening werken wij voornamelijk met vaste partners, zoals franchiseondernemers (allround of gespecialiseerd). Deze partners brengen betrokkenheid, inzet, uitstekend vakmanschap en goed ondernemerschap met zich mee. Interesse? HomeTeam heeft op korte termijn ruimte in haar team van franchisenemers voor een:

Franchisenemer allround met expertise bouw

Als franchisenemer heb je het bij HomeTeam goed voor elkaar. Je combineert het zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van een solide bedrijfsmatige ondersteuning en een netwerkorganisatie van franchisenemers met wie je, indien gewenst, samen projecten kunt oppakken (vragen en gevraagd worden). HomeTeam heeft ook eigen klanten waarvoor werk kan worden verricht. Kortom: je bent eigen baas met een zekere basis.

Welke werkzaamheden?

Naast het verzorgen van de breed uiteenlopende technisch specifieke werkzaamheden op onderhoudsgebied bij de particuliere klant, houd jij je voor opdrachtgevers van HomeTeam bezig met het uitvoeren van (projectmatige) werkzaamheden aan woningen en gebouwen. Denk aan doucheverbeteringen, keukenrenovaties, plaatsen van dakkapellen en de uitvoering van reparatieverzoeken en servicemeldingen.

Wat vragen we van je?

Je bent een servicegericht ingestelde ondernemer en vakman. Klantgerichtheid en het leveren van uitstekende kwaliteit is voor jou van groot belang. Je wilt je als ondernemer aansluiten bij een formule of je bent  toe aan de stap naar het zelfstandig ondernemerschap.Met minimaal  5-10 jaar ervaring in bouw, onderhoud en renovatie, bij voorkeur bij een kleinere regionale aannemer of als zelfstandige, ben je in staat op de werkvloer goed overzicht te houden over het (verbouw) proces.  Je bent daarin een echte verbinder.Klantcontacten zijn onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Je hebt een gerichte afgeronde bouwtechnische opleiding. Om de werkzaamheden vakkundig en snel uit te kunnen voeren, kun je een combinatie van deskundigheid op de verschillende vakgebieden toepassen en beheers je de (basis-)technieken op het gebied van installatietechniek en elektrotechniek. Je bent bereid te blijven leren om het ondernemerschap optimaal in de praktijk te kunnen brengen. Het helpt je wanneer je ervaring hebt met licht administratieve werkzaamheden en je kunt werken met een (boord)computer.

Interesse?

Maak een afspraak met Sylvia Bosboom (P&O en Franchisemanagement) of bel haar voor meer informatie. Telefoon (0521) 85 48 37 of 06 52 49 37 38. Je brief met CV ontvangt zij bij voorkeur per e-mail: sylvia.bosboom@hometeam.nl  

    

Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions