Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

 

Als ondernemer aansluiten bij HomeTeam

In onze missie ‘HomeTeam maakt onderhoud betaalbaar’ en onze aanpak voor een excellente dienstverlening werken wij voornamelijk met vaste partners. Naast franchiseondernemers (allround of gespecialiseerd), werken wij met ondernemingen die zich met behoud van hun eigen onderneming ook als franchisenemer aan ons verbinden . Deze partners brengen betrokkenheid, inzet, uitstekend vakmanschap en goed ondernemerschap met zich mee. Interesse? Er zijn mogelijkheden voor:

Franchisenemer met expertise bouw of installatietechniek

Als ondernemer en tevens als franchisenemer aangesloten bij HomeTeam heb je het goed voor elkaar. Je combineert de dagelijkse werkzaamheden van je eigen onderneming met de voordelen van een solide netwerkorganisatie met wie je samen projecten kunt oppakken (vragen en gevraagd worden). HomeTeam heeft ook eigen klanten waarvoor door één of meer van jouw medewerkers, werk kan worden verricht. Kortom: jouw onderneming krijgt een nog bredere basis.

Naast het verzorgen van de breed uiteenlopende technisch specifieke werkzaamheden op onderhoudsgebied bij je eigen (particuliere) klanten, houd jij je voor opdrachtgevers van HomeTeam bezig met het uitvoeren van (projectmatige) werkzaamheden aan woningen en gebouwen. Denk aan doucheverbeteringen, keukenrenovaties, aan- of verbouw en de uitvoering van reparatieverzoeken en servicemeldingen.

Wat vragen we van je?

Je bent een servicegericht ingestelde ondernemer en vakman. Klantgerichtheid en het leveren van uitstekende kwaliteit is voor jou van groot belang. Je wilt je netwerk verder borgen door je als ondernemer aan te sluiten bij een formule. Met minimaal  5-10 jaar ervaring in de bouw, (onderhoud en/of verbouw) of installatietechniek, ben jij bij voorkeur een regionale ondernemer. Jij en ook je medewerkers zijn in staat op de werkvloer goed overzicht te houden over het (gehele verbouw) proces.  Je bent daarin een echte verbinder.  Om de werkzaamheden vakkundig en snel uit te kunnen voeren, kun je een combinatie van deskundigheid op de verschillende vakgebieden toepassen. Je bent bereid te blijven ontwikkelen en je bent gewend administratieve werkzaamheden te verzorgen, onder meer via een (boord)computer.

Interesse?

Maak een afspraak met Wilfred Joustra (Directeur) of Sylvia Bosboom (P&O en Franchisemanagement) of bel voor meer informatie. Wilfred Joustra 06 52 49 37 33. Sylvia Bosboom (0521) 85 48 37 of 06 52 49 37 38. Je reactie kan per e-mail aan: sylvia.bosboom@hometeam.nl  

    

Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions