Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet renovatie

Het gemiddelde toilet gaat ongeveer 15 jaar mee. Maakt u al 15 jaar gebruik van hetzelfde toilet, dan is de kans groot dat uw sanitair verouderd is, versleten is en misschien zelfs enkele beschadigingen heeft. Dit kunt u verhelpen door in een renovatie te investeren. 

Een renovatie: voor een compleet nieuwe toiletruimte

Door een wc renovatie uit te laten voeren, kunt u uw toiletruimte volledig vernieuwen. U krijgt niet alleen een nieuwe toiletpot, maar u krijgt ook een nieuwe wasbak in de toiletruimte en er wordt nieuw tegelwerk aangelegd. Om de boel helemaal af te maken, kan de toiletruimte zelfs geschilderd worden. Heeft u uw toiletruimte laten renoveren, dan ziet u niets van uw oude wc-ruimte terug. 

Ook kunt u ervoor kiezen om uw wc wat minder uitgebreid te laten renoveren. Wilt u enkel een nieuwe toiletpot laten plaatsen, dan is dit ook mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw oude toiletpot te laten vervangen door een modern inbouwtoilet, eventueel met bidet. Bent u niet meer tevreden over het verouderde tegelwerk in de toiletruimte, dan kunt u ook enkel in nieuw tegelwerk investeren. 

Uw toiletruimte renoveren met HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk van ervaren, betrouwbare en klantvriendelijke bouwspecialisten. Een groot deel van deze bouwspecialisten kan u ook helpen met het renoveren van uw toiletruimte. Zij kunnen uw toiletruimte volledig renoveren voor een gloednieuwe wc, maar ze kunnen u ook helpen met het plaatsen van uw nieuwe wcpot. Meer weten over de diensten van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken voor een uitgebreide of minder uitgebreide renovatie? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij brengen u graag in contact met een renovatie specailist bij u in de buurt.

Offerteformulier

Bij HomeTeam kunt u snel een vrijblijvende offerte aanvragen.
Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk, en zeker binnen 2 werkdagen contact met u op.

Uw gegevens

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions