Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Toilet renovatie

Het gemiddelde toilet gaat ongeveer 15 jaar mee. Maakt u al 15 jaar gebruik van hetzelfde toilet, dan is de kans groot dat uw sanitair verouderd is, versleten is en misschien zelfs enkele beschadigingen heeft. Dit kunt u verhelpen door in een renovatie te investeren. 

Een renovatie: voor een compleet nieuwe toiletruimte

Door een wc renovatie uit te laten voeren, kunt u uw toiletruimte volledig vernieuwen. U krijgt niet alleen een nieuwe toiletpot, maar u krijgt ook een nieuwe wasbak in de toiletruimte en er wordt nieuw tegelwerk aangelegd. Om de boel helemaal af te maken, kan de toiletruimte zelfs geschilderd worden. Heeft u uw toiletruimte laten renoveren, dan ziet u niets van uw oude wc-ruimte terug. 

Ook kunt u ervoor kiezen om uw wc wat minder uitgebreid te laten renoveren. Wilt u enkel een nieuwe toiletpot laten plaatsen, dan is dit ook mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw oude toiletpot te laten vervangen door een modern inbouwtoilet, eventueel met bidet. Bent u niet meer tevreden over het verouderde tegelwerk in de toiletruimte, dan kunt u ook enkel in nieuw tegelwerk investeren. 

Uw toiletruimte renoveren met HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk van ervaren, betrouwbare en klantvriendelijke bouwspecialisten. Een groot deel van deze bouwspecialisten kan u ook helpen met het renoveren van uw toiletruimte. Zij kunnen uw toiletruimte volledig renoveren voor een gloednieuwe wc, maar ze kunnen u ook helpen met het plaatsen van uw nieuwe wcpot. Meer weten over de diensten van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken voor een uitgebreide of minder uitgebreide renovatie? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij brengen u graag in contact met een renovatie specailist bij u in de buurt.

Offerteformulier

Bij HomeTeam kunt u snel een vrijblijvende offerte aanvragen.
Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk, en zeker binnen 2 werkdagen contact met u op.

Uw gegevens

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions