Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuin bestraten Meppel

HomeTeam heeft een groot netwerk met bouwspecialisten. Onze experts kunnen niet alleen in huis klussen uitvoeren, maar kunnen uw tuin ook onder handen nemen. Zo hebben wij ook hoveniers uit Meppel en omgeving in ons netwerk, die uw buitenruimte nauwkeurig én snel kunnen bestraten. 

Een stenen tuinpad aan laten leggen

Wilt u een stenen pad in de buitenruimte aan laten leggen? Dan kunnen wij u aan een goede hovenier koppelen. U kunt een tuinpad in de voortuin aan laten leggen, maar u kunt ook een pad in de achtertuin of in de gehele buitenruimte aan laten leggen. Uiteraard bepaalt u helemaal zelf welke stenen hierbij gebruikt worden. 

Een deel van of de hele tuin laten bestraten 

U kunt er ook voor kiezen om een deel van uw buitenruimte te bedekken met stenen of zelfs de hele buitenruimte van bestrating te voorzien. Wilt u bijvoorbeeld een veranda in uw buitenruimte? Dan kan HomeTeam u aan een hovenier koppelen, die uw veranda op de korte termijn aan kan leggen. Ook als u de gehele voortuin, achtertuin of buitenruimte wil voorzien van bestrating, kunnen wij dit voor u regelen

HomeTeam: alleen ervaren en betrouwbare hoveniers

HomeTeam heeft alleen ervaren hoveniers in het netwerk. Zoekt u via ons een hovenier in Meppel en omgeving, dan weet u zeker dat u een goede hovenier vindt voor uw tuinproject.

Wilt u meer weten over de werkwijze van HomeTeam, over de klussen die wij uit kunnen voeren of over onze hoveniers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag een professional bij u in de buurt te vinden, die snel aan de slag kan in uw buitenruimte.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions