Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tuin bestraten Meppel

HomeTeam heeft een groot netwerk met bouwspecialisten. Onze experts kunnen niet alleen in huis klussen uitvoeren, maar kunnen uw tuin ook onder handen nemen. Zo hebben wij ook hoveniers uit Meppel en omgeving in ons netwerk, die uw buitenruimte nauwkeurig én snel kunnen bestraten. 

Een stenen tuinpad aan laten leggen

Wilt u een stenen pad in de buitenruimte aan laten leggen? Dan kunnen wij u aan een goede hovenier koppelen. U kunt een tuinpad in de voortuin aan laten leggen, maar u kunt ook een pad in de achtertuin of in de gehele buitenruimte aan laten leggen. Uiteraard bepaalt u helemaal zelf welke stenen hierbij gebruikt worden. 

Een deel van of de hele tuin laten bestraten 

U kunt er ook voor kiezen om een deel van uw buitenruimte te bedekken met stenen of zelfs de hele buitenruimte van bestrating te voorzien. Wilt u bijvoorbeeld een veranda in uw buitenruimte? Dan kan HomeTeam u aan een hovenier koppelen, die uw veranda op de korte termijn aan kan leggen. Ook als u de gehele voortuin, achtertuin of buitenruimte wil voorzien van bestrating, kunnen wij dit voor u regelen

HomeTeam: alleen ervaren en betrouwbare hoveniers

HomeTeam heeft alleen ervaren hoveniers in het netwerk. Zoekt u via ons een hovenier in Meppel en omgeving, dan weet u zeker dat u een goede hovenier vindt voor uw tuinproject.

Wilt u meer weten over de werkwijze van HomeTeam, over de klussen die wij uit kunnen voeren of over onze hoveniers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag een professional bij u in de buurt te vinden, die snel aan de slag kan in uw buitenruimte.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions