Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegelzetter

Een tegelzetter is een bouwexpert die gespecialiseerd is in het plaatsen van nieuwe tegels, het repareren of verbeteren van oude en/of beschadigde tegels en het verwijderen van tegels. Dit kunnen tegels in de keuken zijn, maar u kunt deze bouwexpert ook raadplegen om het tegelwerk in uw badkamer, toiletruimte of andere ruimte in huis onder handen te laten nemen. Heeft u tegelwerk in uw woning waar u niet meer tevreden over bent of wilt u een muur laten betegelen? Dan kunt u bij HomeTeam terecht om een tegelzetter in te huren. 

De tegelzetters van HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk met ervaren tegelzetters, die stuk voor stuk uw bestaande tegels kunnen vervangen of nieuwe tegels kunnen plaatsen. Huurt u een bouwexpert in van HomeTeam, dan weet u zeker dat uw klus op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat u tevreden bent met het eindresultaat. Dit komt omdat HomeTeam enkel gebruik maakt van specialisten met jarenlange ervaring in het vak, die precies weten wat ze doen en de beste kwaliteit kunnen opleveren. 

En heeft u naast een ervaren tegelzetter nog een andere bouwexpert nodig, bijvoorbeeld voor het renoveren van uw badkamer, uw toilet of uw keuken? Dan bent u bij HomeTeam ook aan het juiste adres. HomeTeam heeft niet alleen tegelzetters in het netwerk, maar ook allerlei andere bouwspecialisten die u kunnen helpen met uw project. 

Direct een tegelzetter inhuren? Neem contact met ons op

Wilt u direct een tegelzetter inhuren voor het plaatsen van tegels, het vervangen van tegelwerk of het repareren van bestaand tegelwerk? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen over onze dienstverlening of over ons netwerk bouwspecialisten? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, zodat wij al uw vragen over onze dienstverlening kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions