Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegelzetter

Een tegelzetter is een bouwexpert die gespecialiseerd is in het plaatsen van nieuwe tegels, het repareren of verbeteren van oude en/of beschadigde tegels en het verwijderen van tegels. Dit kunnen tegels in de keuken zijn, maar u kunt deze bouwexpert ook raadplegen om het tegelwerk in uw badkamer, toiletruimte of andere ruimte in huis onder handen te laten nemen. Heeft u tegelwerk in uw woning waar u niet meer tevreden over bent of wilt u een muur laten betegelen? Dan kunt u bij HomeTeam terecht om een tegelzetter in te huren. 

De tegelzetters van HomeTeam

HomeTeam heeft een groot netwerk met ervaren tegelzetters, die stuk voor stuk uw bestaande tegels kunnen vervangen of nieuwe tegels kunnen plaatsen. Huurt u een bouwexpert in van HomeTeam, dan weet u zeker dat uw klus op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat u tevreden bent met het eindresultaat. Dit komt omdat HomeTeam enkel gebruik maakt van specialisten met jarenlange ervaring in het vak, die precies weten wat ze doen en de beste kwaliteit kunnen opleveren. 

En heeft u naast een ervaren tegelzetter nog een andere bouwexpert nodig, bijvoorbeeld voor het renoveren van uw badkamer, uw toilet of uw keuken? Dan bent u bij HomeTeam ook aan het juiste adres. HomeTeam heeft niet alleen tegelzetters in het netwerk, maar ook allerlei andere bouwspecialisten die u kunnen helpen met uw project. 

Direct een tegelzetter inhuren? Neem contact met ons op

Wilt u direct een tegelzetter inhuren voor het plaatsen van tegels, het vervangen van tegelwerk of het repareren van bestaand tegelwerk? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen over onze dienstverlening of over ons netwerk bouwspecialisten? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, zodat wij al uw vragen over onze dienstverlening kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions