Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Tegelzetter Meppel

In veel ruimtes in uw woning komt tegelwerk voor. U kunt tegelwerk hebben in de keuken, in de badkamer, in het toilet en ook in andere ruimtes in uw woning, zoals de hal of de bijkeuken. Ziet het tegelwerk in een ruimte er niet meer mooi uit, dan heeft dit zeker een negatieve invloed op de uitstraling van de ruimte in kwestie. Door het tegelwerk te laten renoveren of vervangen, kunt u de uitstraling van de betreffende ruimte verbeteren. 

De dienstverlening van een tegelzetter in Meppel


Een tegelzetter is gespecialiseerd in het plaatsen van nieuw tegelwerk, maar ook in het verwijderen van oud tegelwerk (om de tegels vervolgens te vervangen) en het repareren van beschadigd of oud tegelwerk. Is het tegelwerk in uw woning aan vervanging of aan een grote beurt toe, dan kunt u een tegelzetter raadplegen om deze klus uit te laten voeren. Wilt u een bepaalde ruimte opnieuw laten betegelen, dan kunt u de tegelzetters van HomeTeam ook inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld een aanbouw laten realiseren en moet deze aanbouw voor een deel betegeld worden? Dan kunnen onze tegelzetters u hiermee helpen.

Het inhuren van een tegelzetter van HomeTeam biedt u de garantie dat uw tegelwerk klus op de juiste manier wordt uitgevoerd. U hoeft hier niet veel geld voor te investeren, want de bouwspecialisten van HomeTeam werken altijd voor aantrekkelijke tarieven. Zo krijgt u de beste service van een ervaren vakman, zonder dat u hier veel voor hoeft te betalen. 

Bouwexpert in Meppel inhuren? Neem contact op


Wilt u een tegelzetter in Meppel inhuren om nieuw tegelwerk aan te laten brengen, uw tegelwerk te laten vervangen of uw tegelwerk te repareren? Neem dan contact met ons op en huur de beste bouwspecialist in Meppel in voor uw project.
HomeTeam kunnen allerlei klussen voor u opknappen, waaronder het plaatsen van, het vervangen van en het repareren van tegelwerk. 

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions