Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloertegels leggen Hoogeveen

Het leggen van vloertegels is niet gemakkelijk. Zeker als u nog nooit tegels gelegd hebt, is de kans groot dat dit mis gaat. De tegels gaan scheef liggen, de tegels verzakken na een tijdje of de vloer ziet er gewoon slordig uit. Door het leggen van de tegels uit handen te geven aan een van de vele experts van HomeTeam, weet u zeker dat uw vloer op de juiste manier gelegd wordt.

HomeTeam: vele experts voor het leggen van tegels

Door de jaren heen heeft HomeTeam een groot netwerk met vele bouwspecialisten opgebouwd. Zoekt u iemand die uw nieuwe tegels kan leggen, dan vindt u altijd wel een ervaren bouwexpert die u kan helpen met dit project. Wij helpen u graag met het leggen van uw vloertegels in Hoogeveen en omgeving, maar werken ook buiten dit gebied. Ook als u buiten Hoogeveen woont, kunt u bij ons terecht voor het op de juiste manier laten leggen van uw tegels.

HomeTeam: ook voor vele andere klussen

Onze bouwspecialisten kunnen u niet alleen helpen met het leggen van uw nieuwe tegels, maar kunnen ook vele andere soorten bouwprojecten op zich nemen. Denk hierbij aan het repareren van uw kozijnen, het plaatsen van een aanbouw, het renoveren van de gevel van uw woning en ga zo maar verder. Door ons grote netwerk met bouwexperts kunt u voor bijna ieder bouwproject bij ons terecht.

Vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de verschillende klussen die de ervaren HomeTeam specialisten voor u uit kunnen voeren? Neem dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening. Direct een afspraak maken met een van onze tegelleggers om uw tegels op professionele en nauwkeurige wijze te laten leggen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions