Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vloertegels leggen Meppel

Heeft u in nieuwe vloertegels geïnvesteerd? Dan wilt u natuurlijk wel dat deze tegels op de juiste manier gelegd worden, zodat het eindresultaat helemaal aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Door een tegelzetter van HomeTeam in te huren voor deze klus, weet u zeker dat uw nieuwe vloertegels op de juiste manier geplaatst worden. U investeert een klein bedrag in de dienstverlening van HomeTeam en u krijgt hier het beste eindresultaat voor terug. 

Het leggen van nieuw tegelwerk of het vervangen van tegelwerk

HomeTeam maakt alleen gebruik van de diensten van ervaren tegelzetters. Ervaren tegelzetters weten niet alleen hoe nieuw tegelwerk geplaatst moet worden, maar kunnen u ook helpen met het vervangen van bestaande vloertegels. Dit betekent dat de tegels eerst op de juiste manier verwijderd worden, om vervolgens de nieuwe tegels te leggen. Het maakt niet uit wat voor soort vloertegels u wil laten leggen of in welke ruimte de tegels moeten komen, want onze ervaren tegelzetters uit Meppel en omgeving kunnen iedere klus op hoog niveau uitvoeren. En heeft u te maken met een beschadiging van de huidige tegels? Dan kunt u ook gebruik maken van de dienstverlening van HomeTeam, want ook voor het repareren van tegels kunt u bij onze tegelzetters terecht. 

Op onze website ziet u welke tegelzetters in de omgeving van Meppel actief zijn. U zoekt een tegelzetter die u kan helpen met uw tegelwerk project in uw omgeving en huurt deze specialist direct in via onze website. 

Vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de dienstverlening van HomeTeam of wilt u meer weten over een van de tegelzetters uit Meppel en de omgeving van deze stad? Neem dan contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions