Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Werken bij HomeTeam

Werken bij HomeTeam? Dat betekent werken in een organisatie die scherp is op optimale realisatie van klant- en oplossingsgerichte dienstverlening. Die in ontwikkeling blijft en persoonlijke en teamgerichte ontwikkeling ondersteunt. En waarin werken met elkaar in een prettige en collegiale werksfeer belangrijk is.
Als onderhoudspartner voor woningcorporaties zijn wij naast het serviceonderhoud gespecialiseerd in mutatie- en planmatig onderhoud. Bij HomeTeam  staan kwaliteit en service altijd op de eerste plaats. Spreekt dit u aan en heeft u affiniteit met onze sector? Ben jij er ook bij elk project op gefocust om kwaliteit te leveren en steeds een goede afstemming met de opdrachtgever te houden, zodat de klant tevreden is? Heb jij deze vragen met ‘ja’ beantwoord, dan is werken bij HomeTeam de juiste keuze!

Werken met passie

Opdrachtgeverschap, vakmanschap en ondernemerschap kenmerken onze Franchise organisatie. HomeTeam wil zich onderscheiden in dienstverlening, de klant is meer dan tevreden.  Om die ambitie te kunnen waarmaken, hebben wij werknemers nodig die passen bij ons bedrijf. Werknemers met een passie voor dit werk. Vakmanschap is meesterschap, waarbij samenwerking tussen verschillende disciplines leidt tot het optimale resultaat.

Spreekt ons bedrijfsprofiel jou aan? Bekijk ons vacatureoverzicht en solliciteer. We kijken uit naar jouw reactie!

Onze vacatures

Bij HomeTeam zijn wij blij met tevreden klanten. Ons klantenbestand groeit, en dus groeit ook HomeTeam. Door ons bedrijf worden dan ook regelmatig aansprekende en uiteenlopende vacatures uitgezet. Is één van de vacante functies op jouw lijf geschreven, twijfel dan niet en stuur uw cv en motivatiebrief in.

Zijn er momenteel geen vacatures, maar denk jij iets voor HomeTeam te kunnen betekenen? Je kunt te allen tijde een open sollicitatie insturen. Wij zijn immers altijd op zoek naar talentvolle, ambitieuze mensen die beschikken over specifieke bouwkundige en/of installatietechnische kennis en ervaring.

je kunt jouw open sollicitatie sturen naar ons correspondentie adres of middels het contactformulier.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions