Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Communicatie met huurdersWij zijn ons ervan bewust dat niet alleen het leveren van goed vakmanschap van belang is maar dat oprechte aandacht voor bewoners en een goede communicatie evengoed belangrijk zijn. Bewoners goed voorbereiden door heldere informatie vooraf, huisbezoeken en een vast aanspreekpunt is niet alleen prettig voor bewoners maar ook voor de corporatie.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions