Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Franchiseformule HomeTeam

Bij HomeTeam maken we gebruik van een interessante franchiseformule waardoor we in staat zijn onze klanten service op maat te bieden. Dit doen we door specialisten én allrounders in alle mogelijke vakgebieden die met de bouw te maken hebben samen te brengen onder één dak. Op die manier kunnen we namelijk een optimale communicatie en een hoogwaardige service bieden. Wat de opdracht van een (potentiële) klant ook is, bij HomeTeam hebben we altijd een professional om de taak perfect uit te voeren.

Meedoen met de franchiseformule

Omdat we bij HomeTeam zo’n allround serviceaanbod aan onze klanten aanbieden kunnen we altijd nieuwe, professionele ondernemers gebruiken die zich aan onze franchiseformule willen verbinden. Bent u ondernemer en lijkt het u iets om met uw organisatie of een deel daarvan deel uit te maken van HomeTeam, bent u degene die we zoeken!

Wat draagt u bij?

Omdat onze werkzaamheden zo breed zijn hebben wij altijd behoefte aan vakmensen die met ons samen willen werken. Op installatietechnisch of bouwkundig gebied, , een samenwerkingsverband via HomeTeam levert u opdrachten en een uitbreiding van uw netwerk op. Interesse? Neem contact op met Franchisemanagement van HomeTeam.

Wat levert het op?

Natuurlijk moet de franchiseformule van HomeTeam voor u als bouwkundig of installatietechnische ondernemer iets opleveren. De voordelen zijn gemakkelijk te benoemen, en dat is ook de reden dat verschillende installateurs, bouwkundigen, stukadoors, glaszetters, CV-installateurs en andere professionals al met ons samenwerken. Twee punten zijn voor u vooral van belang: het aantal opdrachten (bijvoorbeeld bij onderhoudswerk, renovatie of een bouwproject) dat u uit kan gaan voeren neemt toe wanneer u samenwerkt met HomeTeam. Daarnaast komt u eenvoudig in contact met andere professionals waarmee u interessante samenwerkingsverbanden op kunt zetten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions