Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Franchiseformule HomeTeam

Bij HomeTeam maken we gebruik van een interessante franchiseformule waardoor we in staat zijn onze klanten service op maat te bieden. Dit doen we door specialisten én allrounders in alle mogelijke vakgebieden die met de bouw te maken hebben samen te brengen onder één dak. Op die manier kunnen we namelijk een optimale communicatie en een hoogwaardige service bieden. Wat de opdracht van een (potentiële) klant ook is, bij HomeTeam hebben we altijd een professional om de taak perfect uit te voeren.

Meedoen met de franchiseformule

Omdat we bij HomeTeam zo’n allround serviceaanbod aan onze klanten aanbieden kunnen we altijd nieuwe, professionele ondernemers gebruiken die zich aan onze franchiseformule willen verbinden. Bent u ondernemer en lijkt het u iets om met uw organisatie of een deel daarvan deel uit te maken van HomeTeam, bent u degene die we zoeken!

Wat draagt u bij?

Omdat onze werkzaamheden zo breed zijn hebben wij altijd behoefte aan vakmensen die met ons samen willen werken. Op installatietechnisch of bouwkundig gebied, , een samenwerkingsverband via HomeTeam levert u opdrachten en een uitbreiding van uw netwerk op. Interesse? Neem contact op met Franchisemanagement van HomeTeam.

Wat levert het op?

Natuurlijk moet de franchiseformule van HomeTeam voor u als bouwkundig of installatietechnische ondernemer iets opleveren. De voordelen zijn gemakkelijk te benoemen, en dat is ook de reden dat verschillende installateurs, bouwkundigen, stukadoors, glaszetters, CV-installateurs en andere professionals al met ons samenwerken. Twee punten zijn voor u vooral van belang: het aantal opdrachten (bijvoorbeeld bij onderhoudswerk, renovatie of een bouwproject) dat u uit kan gaan voeren neemt toe wanneer u samenwerkt met HomeTeam. Daarnaast komt u eenvoudig in contact met andere professionals waarmee u interessante samenwerkingsverbanden op kunt zetten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions