Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Mutatieonderhoud


Wanneer een woning vrijkomt is het zaak het mutatieonderhoud zo snel en goed mogelijk uit te voeren.
Wij doen dit volgens het beleid van de opdrachtgever maar kunnen ook zelfstandig opnames doen waardoor u, als corporatie, tijd bespaart. 

De ervaren vakmannen van HomeTeam zorgen voor  een snelle en vakkundige uitvoering waardoor de nieuwe huurder de woning direct kan betrekken. De woning wordt netjes en schoon opgeleverd met aandacht voor de nieuwe huurder in de vorm van o.a. een welkomskaart.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions