Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Reparatieverzoeken

 

HomeTeam is 24 uur per dag bereikbaar voor u en uw huurders.


Huurders kunnen al hun reparatieverzoeken rechtstreeks bij HomeTeam melden. Onze klantadviseurs staan uw huurders professioneel en klantvriendelijk te woord en houden met het plannen van een afspraak zoveel mogelijk rekening met hun wensen. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen én omdat wij beschikken over alle vakspecialisten staat altijd de juiste vakman voor de deur waardoor reparaties snel en met zo min mogelijk overlast worden uitgevoerd. Ons uitgangspunt is een hoge klanttevredenheid.

Onze service houdt niet op na vijf uur. Reparatieverzoeken kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week gemeld worden, voor opdrachten die spoed vereisen zijn wij in staat binnen 30 minuten ter plaatse te zijn om de klacht direct op te lossen of een noodvoorziening aan te brengen. Een gerust gevoel voor u en uw huurders. Flyer-altijd-dichtbij.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions