Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Intercom onderhoud

Tegenwoordig hebben veel woningen een intercominstallatie. Via de intercom kunt u horen wie er voor u buiten aan de deur staat. Veel intercoms hebben nu ook een beeldschermpje, waarop u tevens kunt zien wie er voor u aanbelt. Door de intercomverbinding laat u geen vreemdelingen uw huis en/of het complex in en kunt u zich stukken veiliger voelen in uw woonomgeving. Belt er visite aan of wordt er iets aan huis geleverd door een bezorger? Dan kunt u met een knopje op uw intercom diegene binnenlaten, althans als uw intercom goed functioneert.

Onderhoud voor veiligheid

Goed onderhoud aan uw intercominstallatie is van belang om goed te kunnen horen en zien wie er bij u voor de deur staat en aanbelt. Een intercom kan technische storingen of foutjes hebben, waardoor het beeld niet meer functioneert, er een storende piep voor ruis zorgt en u niet meer kunt horen wat uw bezoeker zegt, of waardoor een inkomende bel helemaal niet meer bij u terecht komt. Vanuit praktisch oogpunt, maar ook voor uw veiligheid, is een goed functionerende intercom geen overbodige luxe. Onderhoud aan een intercom is daarom noodzakelijk.

Onderhoud & reparatie

Als u wilt voorkomen dat uw intercom niet goed meer functioneert of als u uw intercom wilt laten repareren, dan kunt u HomeTeam inschakelen. Door geregeld uw intercom te laten onderhouden, bent u ervan verzekerd dat uw intercom goed functioneert. HomeTeam test uitvoerig uw intercom en ziet zo tijdig waar eventuele defecten kunnen ontstaan. Daarnaast kan HomeTeam het apparaat grondig reinigen, waarbij de binnenkant ook zuiver wordt gemaakt, en uw intercom scherper beeld en geluid geeft. Uw intercom functioneert na zo’n onderhoudsbeurt beter, maar is hierdoor ook beter bestand tegen defecten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions