Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Intercom onderhoud

Tegenwoordig hebben veel woningen een intercominstallatie. Via de intercom kunt u horen wie er voor u buiten aan de deur staat. Veel intercoms hebben nu ook een beeldschermpje, waarop u tevens kunt zien wie er voor u aanbelt. Door de intercomverbinding laat u geen vreemdelingen uw huis en/of het complex in en kunt u zich stukken veiliger voelen in uw woonomgeving. Belt er visite aan of wordt er iets aan huis geleverd door een bezorger? Dan kunt u met een knopje op uw intercom diegene binnenlaten, althans als uw intercom goed functioneert.

Onderhoud voor veiligheid

Goed onderhoud aan uw intercominstallatie is van belang om goed te kunnen horen en zien wie er bij u voor de deur staat en aanbelt. Een intercom kan technische storingen of foutjes hebben, waardoor het beeld niet meer functioneert, er een storende piep voor ruis zorgt en u niet meer kunt horen wat uw bezoeker zegt, of waardoor een inkomende bel helemaal niet meer bij u terecht komt. Vanuit praktisch oogpunt, maar ook voor uw veiligheid, is een goed functionerende intercom geen overbodige luxe. Onderhoud aan een intercom is daarom noodzakelijk.

Onderhoud & reparatie

Als u wilt voorkomen dat uw intercom niet goed meer functioneert of als u uw intercom wilt laten repareren, dan kunt u HomeTeam inschakelen. Door geregeld uw intercom te laten onderhouden, bent u ervan verzekerd dat uw intercom goed functioneert. HomeTeam test uitvoerig uw intercom en ziet zo tijdig waar eventuele defecten kunnen ontstaan. Daarnaast kan HomeTeam het apparaat grondig reinigen, waarbij de binnenkant ook zuiver wordt gemaakt, en uw intercom scherper beeld en geluid geeft. Uw intercom functioneert na zo’n onderhoudsbeurt beter, maar is hierdoor ook beter bestand tegen defecten.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions