Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Vakmanschap in onderhoud

Wij zijn een onderhoudsbedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met het organiseren en uitvoeren van het onderhoud aan woningen en woongebouwen. Wij werken voor particulieren en vastgoedbeheerders.

Contact opnemen

Wij zijn er voor u!

Wist u dat wij jaarlijks zo’n 24.000 onderhoudsverzoeken uitvoeren in en rondom woningen! Kleine reparaties die zo nu en dan voorkomen. Opdrachten die spoed vereisen zoals glasbreuk, lekkage of sleutel die afknapt in het slot. Maar ook grotere onderhoudswerkzaamheden zoals het schilderen van een woning, vervangen van daken of plaatsen van een dakkapel, verbouwing van badkamers, toiletten en keukens. Wij zijn er dus voor u en alle onderhoudvragen die u heeft, klein en groot. 

24 / 7 Dienstverlening

Prettig is dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn voor spoedverzoeken voor iedereen die dat nodig heeft. 

Alle specialisten onder één dak

En wist u dat wij alle soorten vakmannen zelf in dienst hebben? Timmermannen, schilders, elektriciens, loodgieters en nog veel meer specialisten. Wij kunnen elke onderhoudsvraag aan en het scheelt u gezoek op internet naar de juiste aannemer.

Neem nu contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

Onze vakmannen en specialisten

De vakmannen en specialisten van HomeTeam zetten kwaliteit en klanttevredenheid voorop

Onze vakmannen zijn ervaren en goed opgeleide vakspecialisten. Professionals met elk hun eigen vakkennis. Maar wat onze mensen echt onderscheidt is, dat zij luisteren en samen met u tot het beste eindproduct komen. Vaklui waar je echt iets aan hebt!

onze vakmannen     vakman zoeken

HomeTeam maakt onderhoud betaalbaar

sitemap | contact websites dotsolutions