Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wie zijn wij?

Wij zijn een bouwbedrijf dat zich richt op onderhoud aan vastgoed. Dat doen wij voor elke vastgoedeigenaar. Wij zijn gespecialiseerd in service onderhoud en groot onderhoud of renovatie. 

Onze serviceonderhoud specialisten richen zich op kleinere herstelwerkzaamheden die snel geregeld moet worden. Spoedzaken zoals lekkages, glasbreuk, CV storingen maar ook het herstellen van sloten, repararen van lekkende kranen en niet sluitende deuren of ramen. 

Alles tot in de puntjes geregeld

Is uw vastgoed toe aan een grotere onderhoudsingreep waarvan u de komende tijd plezier heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren binnenhuis badkamers, toiletten en keukens. Stucen wanden en plafonds en onze schilders zorgen voor een tip top afwerking.  

Aan de buitenschil verrichten wij oa. schilderwerken, gevel- en dakherstel en verbouwingswerkzaamheden zoals erkers, aanbouwen en garages. Wij zijn in staat individueel maatwerk te leveren en pakken groot onderhoud aan series van woningen projectmatig en professioneel aan. 

HomeTeam werkt in Noord en Midden Nederland.

al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions