Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Wie zijn wij?

Wij zijn een bouwbedrijf dat zich richt op onderhoud aan vastgoed. Dat doen wij voor elke vastgoedeigenaar. Wij zijn gespecialiseerd in service onderhoud en groot onderhoud of renovatie. 

Onze serviceonderhoud specialisten richen zich op kleinere herstelwerkzaamheden die snel geregeld moet worden. Spoedzaken zoals lekkages, glasbreuk, CV storingen maar ook het herstellen van sloten, repararen van lekkende kranen en niet sluitende deuren of ramen. 

Alles tot in de puntjes geregeld

Is uw vastgoed toe aan een grotere onderhoudsingreep waarvan u de komende tijd plezier heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij renoveren binnenhuis badkamers, toiletten en keukens. Stucen wanden en plafonds en onze schilders zorgen voor een tip top afwerking.  

Aan de buitenschil verrichten wij oa. schilderwerken, gevel- en dakherstel en verbouwingswerkzaamheden zoals erkers, aanbouwen en garages. Wij zijn in staat individueel maatwerk te leveren en pakken groot onderhoud aan series van woningen projectmatig en professioneel aan. 

HomeTeam werkt in Noord en Midden Nederland.

al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions