Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Slim Ontwikkelen!

Duurzame inzetbaarheid als logisch onderdeel van het werkende leven, het ontwikkelen van een vereenvoudiging van de manier van werken waarbij gewenst gedrag in de werksfeer wordt bevorderd en constructiever en stressreducerend optimaler samen leren werken. Het project Slim Ontwikkelen dat HomeTeam dankzij ESF heeft kunnen opzetten ondersteunt bovenstaande uitgangspunten. lees verder...

 

HomeTeam: Vakmanschap in vastgoed onderhoud

HOMETEAM IS EEN DYNAMISCH BOUWBEDRIJF DAT ZICH SPECIALISEERT IN ONDERHOUD AAN WONINGEN, KANTOOR- EN BEDRIJFSPANDEN, SCHOLEN, WINKELS EN ZORGCOMPLEXEN.

Voor elke opdracht geldt: Wij zijn pas tevreden als onze werkzaamheden hebben geleid tot een positieve klantbeleving, een degelijk eindresultaat en goed persoonlijk contact. HomeTeam zorgt voor een snelle en uitgekiende aanpak zodat uw opdracht  bij ons in goede handen is. Met alle bouwkundige en installatietechnische kennis aan boord  bent u bij ons aan het juiste adres voor service op maat!

Waarom zou u aan ons denken?

Gaat u met ons samenwerken, dan maakt u direct gebruik van een aantal zekerheden. Wij staan dag en nacht voor u klaar, hebben alle benodigde vakmanschap onder één dak, vinden een plezierige relatie met u belangrijk en wij leveren gewoon goed onderhoud aan uw vastgoed! Onze vakmannen voeren tienduizenden reparatieverzoeken uit aan woningen en gebouwen per jaar. Snel ter plaatse als de CV installatie uitvalt, glas gebroken is, sleutels zoek zijn of als er een lekkage is. Naast onze servicewerkzaamheden renoveren wij binnenshuis oa. badkamers, toiletten en plaatsen keukens. Wilt u dat uw vastgoed er voor jaren weer uitstekend bij staat dan zijn de daken, het schilderwerk en het metselwerk bij ons in goede handen.

contact opnemen     lees meer over ons

Voor wie zijn wij er?

Voor elke vastgoedeigenaar. Wij werken voor particuliere huisbezitters en voor zakelijke vastgoedeigenaren zoals beleggers, gemeenten,  scholen, corporaties en zorginstellingen. De vraag naar vastgoedonderhoud is op te delen in serviceonderhoud en planmatig onderhoud of renovatie. Twee disciplines die wij tot in de puntjes beheersen. Wij zijn in staat binnen een half uur voor uw deur te verschijnen in het geval van nood en werken tegelijkertijd aan de realisatie van een groot onderhoud project van bijvoorbeeld 100 woningen. HomeTeam reageert snel op vervelende storingen en is een vakkundige bouwpartner bij grotere opgaves. Kortom, wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw onderhoudsverzoek kunt overlaten aan kundige vakmensen met de benodigde expertise.

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions