Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Werken bij HomeTeam

Werken bij HomeTeam? Dat betekent werken in een ambitieus bedrijf en in een dynamisch team, samen met talrijke vakkundige collega’s. Als specialist op het gebied van nieuw- en verbouw, renovatie en onderhoud van woningen, kantoren en bedrijfspanden, scholen en zorgcomplexen, staan kwaliteit en service bij HomeTeam altijd op de eerste plaats. Spreekt dit u aan en voelt u zich in de branche als een vis in het water? Bent u er ook bij elk project op gefocust om kwaliteit te leveren en steeds een goede afstemming met de opdrachtgever te houden, zodat de klant tevreden is? Heeft u deze vragen met ‘ja’ beantwoord, dan is werken bij HomeTeam de juiste keuze!

Werken met passie

HomeTeam profileert zich in de branche als kwalitatieve specialist voor alle nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Om die ambitie te kunnen waarmaken, hebben wij werknemers nodig die passen bij ons bedrijf. Werknemers met een passie voor dit werk. Vakmanschap is meesterschap, waarbij samenwerking tussen verschillende disciplines leidt tot het optimale resultaat.

Spreekt ons bedrijfsprofiel u aan? Bekijk ons vacatureoverzicht en solliciteer. We kijken uit naar uw reactie!

 

Onze vacatures

Bij HomeTeam zijn wij blij met tevreden klanten. Ons klantenbestand groeit, en dus groeit ook HomeTeam. Door ons bedrijf worden dan ook regelmatig aansprekende en uiteenlopende vacatures uitgezet. Is één van de vacante functies op uw lijf geschreven, twijfel dan niet en stuur uw cv en motivatiebrief in.

Zijn er door ons momenteel geen vacatures uitgezet, maar weet u zeker dat werken bij HomeTeam op uw lijf geschreven is? U kunt te allen tijde een open sollicitatie insturen. Wij zijn immers altijd op zoek naar talentvolle, ambitieuze mensen die beschikken over specifieke bouwkundige en/of installatietechnische kennis en ervaring.

U kunt uw open sollicitatie sturen naar ons correspondentie adres of middels het contactformulier.

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions