Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Werken bij HomeTeam

Werken bij HomeTeam? Dat betekent werken in een ambitieus bedrijf en in een dynamisch team, samen met talrijke vakkundige collega’s. Als specialist op het gebied van nieuw- en verbouw, renovatie en onderhoud van woningen, kantoren en bedrijfspanden, scholen en zorgcomplexen, staan kwaliteit en service bij HomeTeam altijd op de eerste plaats. Spreekt dit u aan en voelt u zich in de branche als een vis in het water? Bent u er ook bij elk project op gefocust om kwaliteit te leveren en steeds een goede afstemming met de opdrachtgever te houden, zodat de klant tevreden is? Heeft u deze vragen met ‘ja’ beantwoord, dan is werken bij HomeTeam de juiste keuze!

Werken met passie

HomeTeam profileert zich in de branche als kwalitatieve specialist voor alle nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten. Om die ambitie te kunnen waarmaken, hebben wij werknemers nodig die passen bij ons bedrijf. Werknemers met een passie voor dit werk. Vakmanschap is meesterschap, waarbij samenwerking tussen verschillende disciplines leidt tot het optimale resultaat.

Spreekt ons bedrijfsprofiel u aan? Bekijk ons vacatureoverzicht en solliciteer. We kijken uit naar uw reactie!

 

Onze vacatures

Bij HomeTeam zijn wij blij met tevreden klanten. Ons klantenbestand groeit, en dus groeit ook HomeTeam. Door ons bedrijf worden dan ook regelmatig aansprekende en uiteenlopende vacatures uitgezet. Is één van de vacante functies op uw lijf geschreven, twijfel dan niet en stuur uw cv en motivatiebrief in.

Zijn er door ons momenteel geen vacatures uitgezet, maar weet u zeker dat werken bij HomeTeam op uw lijf geschreven is? U kunt te allen tijde een open sollicitatie insturen. Wij zijn immers altijd op zoek naar talentvolle, ambitieuze mensen die beschikken over specifieke bouwkundige en/of installatietechnische kennis en ervaring.

U kunt uw open sollicitatie sturen naar ons correspondentie adres of middels het contactformulier.

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions