Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel is een uitbouw die op een schuin dak geplaatst wordt. Het gaat om een extra groot raam, die met verticale delen uit het bestaande dak wordt gebouwd. Dakkapellen zijn erg populair in Nederland en dit komt omdat er twee goede redenen kunnen zijn om deze uitbouw te laten plaatsen door HomeTeam. Welke twee redenen dit zijn, leest u op deze pagina. 

Een dakkapel plaatsen voor een groter woonoppervlak

Veel mensen plaatsen een dakkapel om hun woonoppervlak te vergroten. De ruimte waar de dakkapel geplaatst wordt, is vaak vrij laag door het schuine dak. Door een dakkapel in het dak te verwerken, wordt het schuine dak op dit specifieke gedeelte hoger. Dit betekent dat het oppervlak van de betreffende ruimte groter wordt. Het scheelt niet vele meters, maar het kan wel net de waarde van uw woning verhogen.

Een dakkapel plaatsen voor extra licht in huis

Daarnaast zijn er ook veel mensen die in een dakkapel investeren om een bepaalde ruimte in huis wat lichter te maken. Voornamelijk veel zolders zijn donker, bijvoorbeeld omdat hier enkel wat kleine zolderraampjes in het dak zitten. Door een dakkapel in het dak te plaatsen, komt er een groot raam bij. Dit raam laat veel licht door, waardoor het veel lichter wordt op de donkere zolderkamer. Uiteraard kunt u ook een dakkapel laten plaatsen om van beide voordelen te profiteren. Voor veel mensen vergroot de uitbouw niet alleen het woonoppervlak, maar is ook de toename van het licht in de ruimte een goede reden om in de uitbouw te investeren. Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakkapel door HomeTeam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met een ervaren dakkapel specialist bij u in de buurt.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions