Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel is een uitbouw die op een schuin dak geplaatst wordt. Het gaat om een extra groot raam, die met verticale delen uit het bestaande dak wordt gebouwd. Dakkapellen zijn erg populair in Nederland en dit komt omdat er twee goede redenen kunnen zijn om deze uitbouw te laten plaatsen door HomeTeam. Welke twee redenen dit zijn, leest u op deze pagina. 

Een dakkapel plaatsen voor een groter woonoppervlak

Veel mensen plaatsen een dakkapel om hun woonoppervlak te vergroten. De ruimte waar de dakkapel geplaatst wordt, is vaak vrij laag door het schuine dak. Door een dakkapel in het dak te verwerken, wordt het schuine dak op dit specifieke gedeelte hoger. Dit betekent dat het oppervlak van de betreffende ruimte groter wordt. Het scheelt niet vele meters, maar het kan wel net de waarde van uw woning verhogen.

Een dakkapel plaatsen voor extra licht in huis

Daarnaast zijn er ook veel mensen die in een dakkapel investeren om een bepaalde ruimte in huis wat lichter te maken. Voornamelijk veel zolders zijn donker, bijvoorbeeld omdat hier enkel wat kleine zolderraampjes in het dak zitten. Door een dakkapel in het dak te plaatsen, komt er een groot raam bij. Dit raam laat veel licht door, waardoor het veel lichter wordt op de donkere zolderkamer. Uiteraard kunt u ook een dakkapel laten plaatsen om van beide voordelen te profiteren. Voor veel mensen vergroot de uitbouw niet alleen het woonoppervlak, maar is ook de toename van het licht in de ruimte een goede reden om in de uitbouw te investeren. Wilt u meer weten over het plaatsen van een dakkapel door HomeTeam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met een ervaren dakkapel specialist bij u in de buurt.

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions