Bel ons op 0521-854800 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Specialist zoeken

Als u een klus heeft met betrekking op nieuw- of verbouw, renovatie of onderhoud, dan is het belangrijk om de juiste professional in de arm te nemen. Een specialist zoeken die verstand heeft van zaken, kan echter een behoorlijke klus zijn. HomeTeam biedt hiervoor de perfecte oplossing. Wij brengen namelijk alle specialisaties onder één dak, waardoor u met één telefoontje of mail altijd de beschikking heeft over de juiste vakman. Voor elke klus zorgen wij voor snelle en goede dienstverlening door een klantvriendelijke professional. De juiste specialist zoeken? Dat doet u dus eenvoudig en snel via HomeTeam, waarbij u verzekerd bent van kwaliteit.

Scala aan diensten

Bij HomeTeam beschikken we zowel over vakmensen in vast dienstverband als over een uitgebreid netwerk van zelfstandige ondernemers, die zich via een franchiseformule aan ons hebben verbonden. Op deze manier bieden wij een breed scala aan verschillende diensten, waardoor u bij elke klus verzekerd bent van de specialist waarnaar u op zoek bent. Al onze mensen hebben kwaliteit en persoonlijke service als belangrijkste waarden.

Ons aanbod van diensten bestaat onder meer uit:

Voordelen van HomeTeam

Ook voor diverse kleinere klussen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van sloten, bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Voor elk project, groot of klein, hebben wij de juiste mensen in huis.
Voordeel is dat u altijd één aanspreekpunt heeft, zodat u niet op zoek hoeft naar verschillende bedrijven. Kwaliteit en service zijn voor ons erg belangrijk. Het opleveren van een perfect eindresultaat tegen een scherpe prijs, op die manier maakt HomeTeam het verschil!

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, een offerte aanvragen of de mogelijkheden leren kennen?
Neem dan nu contact met ons op. Een deskundige en betrouwbare specialist zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

    

 

                                                 Onze diensten en producten

Het onderhoud aan uw vastgoed snel en vakkundig laten uitvoeren met zo min mogelijk kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met bijna 18 jaar ervaring en alle specialismen in huis, zijn wij een professionele partij voor uw vastgoedonderhoud. Bij het plannen van afspraken houden we rekening met de wensen van bewoners maar ook bij grotere projecten betrekken wij de bewoners al ruim van te voren zodat zij weten wat ze kunnen verwachten.

Naast onze vakmannen in loondienst beschikken wij over een grote groep franchisenemers en zijn wij sinds een paar jaar met diverse installatie en bouwkundige bedrijven een partnerschap aangegaan. Zo zijn wij goed in staat om te voldoen aan de vraag naar renovatie of seriematige projecten, kunnen we indien nodig direct opschalen en maken we gebruik van elkaars expertise en kwaliteit.

Contact opnemen     

 

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions