Bel ons op 0900 678 00 00 of mail naar info@hometeam.nl

Inloggen derden portal

Specialist zoeken

Als u een klus heeft met betrekking op nieuw- of verbouw, renovatie of onderhoud, dan is het belangrijk om de juiste professional in de arm te nemen. Een specialist zoeken die verstand heeft van zaken, kan echter een behoorlijke klus zijn. HomeTeam biedt hiervoor de perfecte oplossing. Wij brengen namelijk alle specialisaties onder één dak, waardoor u met één telefoontje of mail altijd de beschikking heeft over de juiste vakman. Voor elke klus zorgen wij voor snelle en goede dienstverlening door een klantvriendelijke professional. De juiste specialist zoeken? Dat doet u dus eenvoudig en snel via HomeTeam, waarbij u verzekerd bent van kwaliteit.

Scala aan diensten

Bij HomeTeam beschikken we zowel over vakmensen in vast dienstverband als over een uitgebreid netwerk van zelfstandige ondernemers, die zich via een franchiseformule aan ons hebben verbonden. Op deze manier bieden wij een breed scala aan verschillende diensten, waardoor u bij elke klus verzekerd bent van de specialist waarnaar u op zoek bent. Al onze mensen hebben kwaliteit en persoonlijke service als belangrijkste waarden.

Ons aanbod van diensten bestaat onder meer uit:

Voordelen van HomeTeam

Ook voor diverse kleinere klussen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van sloten, bent u bij HomeTeam aan het juiste adres. Voor elk project, groot of klein, hebben wij de juiste mensen in huis.
Voordeel is dat u altijd één aanspreekpunt heeft, zodat u niet op zoek hoeft naar verschillende bedrijven. Kwaliteit en service zijn voor ons erg belangrijk. Het opleveren van een perfect eindresultaat tegen een scherpe prijs, op die manier maakt HomeTeam het verschil!

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, een offerte aanvragen of de mogelijkheden leren kennen?
Neem dan nu contact met ons op. Een deskundige en betrouwbare specialist zoeken was nog nooit zo eenvoudig!

Al onze diensten en producten  Contact opnemen

Onze diensten en producten

HomeTeam heeft zelf alle bouwkundige en installatietechnische specialismen in huis

Alle vakspecialisten onder één dak is simpelweg handig. Het scheelt onze klanten zoekwerk naar de juiste aannemer, tijd en vaak ook kosten. Omdat wij eigen timmermannen, loodgieters, schilders, elektriciens en nog veel meer specialisten hebben kunnen wij sneller en efficiënter werken. Wij houden meer tijd over om samen met u, uw wensen te bespreken.

Contact opnemen     al onze diensten en producten

Vind hier snel de juiste vakman voor iedere klus

sitemap | contact hoger in Google dotsolutions